Shadow

Met Princess Cruises naar Zuid-Amerika en Antarctica 2020-2021

Princess Cruises heeft haar volledige programma voor cruises naar Zuid-Amerika en Antarctica in 2020 en 2021 bekend gemaakt. De cruises naar Zuid-Amerika en Antarctica worden gemaakt met de Coral Princess en de Pacific Princess en duren 14 tot 92 dagen.

De Coral Princess maakt in 2020 en 2021 cruises naar bestemmingen in Zuid-Amerika © Princess Cruises
De Coral Princess maakt in 2020 en 2021 cruises naar bestemmingen in Zuid-Amerika © Princess Cruises

De Coral Princess biedt plaats aan 2000 passagiers. Op de Pacific Princess kunnen 670 passagiers cruisen door Zuid-Amerika en Antarctica. In totaal doen de schepen 35 bestemmingen in 17 landen via 8 verschillende routes aan.

Op een aantal geselecteerde vertrekdata krijgen de cruisepassagiers de gelegenheid om meer tijd aan wal door te brengen met overnachtingen in Lima (Callao), Buenos Aires en Rio de Janeiro. De cruises van Princess Cruises naar Zuid-Amerika en Antarctica gaan per 12 juli 2019 in de verkoop.

Boek cruises van Princess Cruises bij Captain Cruise, Cruisewinkel en CruiseReizen.nl.

Cruises met de Coral Princess naar Zuid-Amerika

De Coral Princess vertrekt vanuit Los Angeles, Santiago en Buenos Aires. Een nieuwe 15-daagse cruise met Kaap Hoorn en de Straat van Magellaan is in het programma opgenomen, waardoor u de zonsverduistering voor de kust van Argentinië kunt bewonderen.
Deze cruise zal op 3 december 2020 van Santiago naar Buenos Aires varen en onderweg Puerto Montt, Amalia Glacier, Punta Arenas, Ushuaia, Kaap Hoorn (scenic cruising), Falklandeilanden (Stanley), Puerto Madryn en Montevideo aandoen.

Cruises naar Antarctica en Kaap Hoorn

De Coral Princess maakt tijdens het vaarseizoen 2020-2021 verschillende reizen naar Antarctica en Kaap Hoorn. Elke 16-daagse cruise vaart vier dagen langs het prachtige Antarctische schiereiland en legt aan in Punta Arenas, Ushuaia, Kaap Hoorn (scenic cruising), Falkland Eilanden (Stanley) en Montevideo. Je kunt je cruisevakantie combineren met excursies naar de watervallen van Iguazu en Machu Picchu.

Cruise rondom Zuid-Amerika

De Pacific Princess maakt een cruise rondom Zuid-Amerika tijdens een 92-daagse cruise ‘Circle South America’ varend van Sydney naar Brisbane. Onderweg overnacht u op Tahiti, Buenos Aires, Rio de Janeiro – tijdens het jaarlijkse carnaval – en Lima. Een bezoek aan niet alledaagse ‘must sees’ zoals Paaseiland en Ilhabela is mogelijk.

Eerder al maakte Princess Cruises het vaarprogramma voor Australië bekend. Vergelijk het cruise-aanbod van Princess Cruises met de Caraïbische cruises van Holland America Line.

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.