Shadow

MSC Cruises naar Dubai, Oman en Verenigde Arabische Emiraten

MSC Lirica: MSC cruises naar Dubai en OmanMSC Cruises verzorgt al jaren cruises naar de Verenigde Arabische Emiraten. Maak een van die geweldige MSC-cruises naar Dubai, Oman, de Verenigde Arabische emiraten (VAE) en Abu Dhabi.
De Verenigde Arabische Emiraten vormen een boeiende mix van eeuwenoude tradities en opvallende contrasten. MSC Cruises keert dit winterseizoen terug naar de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Vanaf november vaart de MSC Lirica uit naar de oosterse mystiek van Oman, Dubai en Abu Dhabi. Eenmaal ter plekke zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu geïnteresseerd bent in cultuur, paleizen en geschiedenis of juist in de indrukwekkende natuur van zandduinen, kalkrotsen en oases. En er is meer goed nieuws: de MSC cruises naar Dubai zijn gunstig geprijsd dankzij de speciale Fly en Cruise-aanbiedingen. Lees meer over cruises naar Dubai.

MSC cruises naar Dubai, Abu Dhabi, VAE en Oman

Wie deze winter warm wil doorbrengen doet er goed aan eens een kijkje te nemen bij MSC Cruises. Op 5 november vertrekt de MSC Lirica uit het Italiaanse Genua om in 19 dagen via de Middellandse zee naar Dubai te varen. Daarvandaan vaart het schip tussen 30 november 2013 en 29 maart 2014 voor een serie achtdaagse cruises naar Abu Dhabi, Khor al Fakkan (VAE), Muscat en Khasab (Oman). Hoogtepunten van deze reis laten dezelfde contrasten zien als de bestemmingen. Futuristische gebouwen, shopping malls en een bruisend nachtleven zijn te vinden op de grens met het traditionele leven en de ongerepte woestijn. Zo kun je in de wereld van 1000 en 1 nacht duiken en tegelijkertijd genieten van alles wat de toekomst ons te bieden heeft. The best of both worlds, die samenkomt in één bijzondere reis.

Zonnige cruise in de winter

Excursies die tijdens deze cruise worden aangeboden, geven een nog vollediger beeld van wat deze regio te bieden heeft. Zo vertrekken vanuit Khor al Fakkan tours naar de beroemde wadi’s, oases en de ruige Masafi en Hajar gebergtes. Ook een trip naar Fossil Rock, de oudste moskee in de VAE met fossielen van 80 miljoen jaar oud, is ongekend indrukwekkend. In Muscat staan bezoeken aan paleizen, moskeeën en de oude stad op het programma. Een ontspannende cruise met een traditionele Arabische dhow is de perfecte manier om Khasab, ook wel het Noorwegen van Arabië, te verkennen. Vanzelfsprekend wordt ook de moderne wereld van Dubai en Abu Dhabi niet overgeslagen. De Fly en Cruise pakketten zijn inclusief rechtstreekse vluchten naar Dubai met Emirates Airline, extra voordelige vertrekdata zijn 7 en 14 december, 4, 11, 18 en 25 januari en 1 en 8 februari.
De MSC cruises naar Dubai boeken? Kijk op onze  Zoek en Boek-pagina of MSC Cruises zijn onder meer te boeken bij Dreamlines, Kras, CruiseReizen.nl, Cruisewinkel, Captain Cruise, Cruisetravel, Zeetours en Stip Reizen. Klik voor cruises naar het Midden Oosten op de bestemmingslink:

Wil je weten wat een cruise naar het Midden-Oosten inhoudt? Lees dan deze reisreportage over een cruise naar Oman, Dubai en Abu Dhabi.

Wat heb je nodig voor een cruise naar Oman?

Vakantiegangers met de Nederlandse nationaliteit moeten beschikken over een paspoort dat nog minstens 6 maanden geldig is. Oman heeft een visumplicht, maar visa zijn alleen online aan te vragen via deze Engelstalige overheidswebsite. Je kunt geen visum meer krijgen op vliegvelden en cruiseterminals. Er zijn geen verplichte vaccinaties voor een cruise naar Oman, maar inentingen tegen DTP en Hepatitis A worden wel aanbevolen.

Lees meer artikelen over MSC Cruises.

Delen