Shadow

Maiden call MSC Divina vanuit Noord-Amerika

Het cruiseschip MSC Divina heeft gisteren cruisegeschiedenis geschreven, toen ze de haven van Miami binnengeleid werd door een vloot van varende Fiat 500’s.

MSC Divina in de haven van Miami © MSC Cruises
MSC Divina in de haven van Miami © MSC Cruises

De MSC Divina is het eerste schip van MSC Cruises dat het hele jaar door cruises uit Amerika maakt. Met deze spectaculaire entree sluit de MSC Divina haar cruise over de Atlantische Oceaan, vanaf Venetië af. Tijdens deze 18- daagse reis had het schip gezelschap aan boord van een metallic rode Fiat 500.

MSC Divina vanuit Noord-Amerika

“Wij zijn erg blij om met het debuut van de MSC Divina, een van onze mooiste en meest innovatieve schepen te verwelkomen in Noord-Amerika”, aldus Richard Sasso, President en CEO van MSC Cruises USA. “Vandaag is een belangrijke mijlpaal voor MSC Cruises aangezien we blijven groeien in deze regio en het aanbieden van meer bestemmingen maakt ons aantrekkelijk voor een breed publiek. We kijken ernaar uit Noord-Amerikaanse Cruisereizigers iets nieuws te bieden”.

“Zoals de MSC vandaag, maakte de FIAT brand twee jaar geleden de reis van Italie naar Amerika om de Italiaanse stijl, Europese technologie en geweldige waar voor je geld op deze markt te brengen.” aldus Olivier Francois, Hoofd Marketing, Chrysler Group LLC en hoofd van het merk FIAT wereldwijd. “We zijn verwelkomd door de Amerikaanse klanten en zullen we hen voertuigen blijven bieden die uniek zijn en hun individualiteit viert in echte Italiaanse stijl.

Spannende faciliteiten MSC Divina

Gasten van de MSC Divina kunnen gebruik maken van spannende nieuwe faciliteiten. Twee unieke dinerlocaties die gecreëerd zijn in samenwerking met het Italiaanse restaurant imperium Eataly uit New York, waaronder het luxe restaurant Italia en het spectaculaire Eataly Steakhouse. Eataly is in 2007 opgericht door Oscar Farinetti en in de Verenigde Staten een samenwerking aangegaan met sterrenchefs Maria Batali en Lidia en Joe Bastianich.

Cruises van MSC boeken kan rechtstreeks bij Msccruises.nl of MSCCruises.be. Kijk voor MSC-aanbiedingen ook bij Sunweb, CruiseReizen.nl, Zeetours, CruiseOnline, Captain Cruise, Corendon, Cruisewinkel, Cruise Travel, Stip Reizen en TUI. Bekijk of schrijf reviews over MSC-cruiseschepen.

MSC Divina Yacht Club

MSC Divina is het eerste schip dat de nieuwste fitness rage aan boord biedt: Aqua Cycling. Met deze mogelijkheid laat MSC haar gasten naar een ongekend niveau spinnen tijdens het varen door het Caribische gebied.

MSC Divina Noord-Amerika
MSC Divina in de haven van Miami © MSC Cruises

Naast alle luxe ervaringen aan boord, beschikt de Divina over de MSC Yacht Club en is hiermee het eerste schip met een Yacht Club in Noord-Amerika. Het unieke ‘schip-in-schip’ concept biedt gasten ongekende luxe, comfort en verwennerij. Van een persoonlijke butler, 24- uurs conciërge service en een gratis selectie wijnen die op elk gewenst moment beschikbaar zijn worden gasten in de MSC Yacht Club op en top verwend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.