Naturistencruises in Kroatie

Geplaatst door Redactie op 20 januari 2015 om 11:00 in de categorie Vaargebieden, routes en thema's

naturisten cruises in KroatieKroatie is van oudsher bekend als bestemming voor naturistenvakanties. Naturistencruises in Kroatie zijn er dan ook volop.

Cruisen in je blootje, wie eenmaal een naturistencruise in Kroatie of een ander land heeft gemaakt, wil niets anders meer. En als Adam destijds met zijn vingers van die appel was gebleven, was naakt cruisen de normaalste zaak van de wereld geweest. Het liep echter anders en nu Turkije steeds conservatiever wordt, wijken aanbieders van naturistencruises steeds vaker uit naar andere landen in de Middellandse Zee. In Kroatië zijn naturistencruises volledig geaccepteerd en kun je op veel plekken bloot varen en in je nakie overboord duiken.

Naturistencruises in Kroatie op houten motorzeilschepen

Naturistencruises in Kroatie worden meestal met houten traditionele motorzeilschepen uitgevoerd. Verwacht niet dat je heel veel naakt zult zeilen, meestal worden de zeilen alleen voor de fotoshoot gehesen. Als de zeilen zijn gehesen, is het namelijk doorgaans te gevaarlijk om op het dek te lopen  vanwege de laaghangende giek. Een naturistencruise in Kroatië betekent dan ook meestal cruisen op de motor. Desondanks is het heerlijk om streeploos bruin te worden om het dek, zonder hinderlijke kleding aan in het kristalheldere water van rustige baaien in te duiken of gewoon te genieten van een prachtige zonsondergang.

Naturistencruises in Kroatie
4.6 (92.73%) 11 vote[s]

Delen

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.