Naturistencruises in het Caribisch Gebied

Geplaatst door Redactie op 18 april 2013 om 14:39 in de categorie Vaargebieden, routes en thema's

naturistencruise Celebrity ConstellationNaakt varen is voor veel mensen een vakantiedroom. Spelevaren op de golven voor de kust van Kroatië, bij de Balearen of rond Corsica; wat is er lekkerder… Maar varen in je blootje kan ook op een heel andere manier: bijvoorbeeld op de Celebrity Constellation.  

De Celebrity Constellation is een ruim 300 meter lange gigant die recent helemaal gerenoveerd is. Het schip biedt plaats aan 2170 passagiers. Blote passagiers wel te verstaan.

Dan moet je je wel inschrijven voor The Big Nude Boat 2015. Deze vertrekt voor blote cruises vanuit Fort Lauderdale (Florida) langs CocoCay (Bahama’s) St. Barths, Guadeloupe, Sint Maarten en weer terug naar Fort Lauderdale Deze naturistencruises zijn te boeken via het Amerikaanse Bare Necessities Tour and Travel.

Naturistencruises in 2016

In 2016 staat er opnieuw een naturistencruise in het Caribisch gebied op de agenda, wederom met de Celebrity Constellation. Van 6 tot en met 16 februari worden de Guadeloupe, Puerto Rico, de Dominicaanse Republiek, Grand Turk, Turks and Caicos en de Bahama’s bezocht. Start- en eindpunt is opnieuw Fort Lauderdale.

Uitgebreider bericht te lezen op Puur op reis

Naturistencruise in Kroatie?

Liever op een Caribische cruise met kleren aan? Vergelijk Caribische cruises bij:

  • TUI Cruises vanaf Curacao en Aruba
  • Cruisetravel
  • Kuoni Cruises vanaf Miami en Fort Lauderdale naar oa Belize, Bahama’s, Grand Turk, St. Thomas, Sint Maarten en Curacao.
  • Stip Reizen
Naturistencruises in het Caribisch Gebied
5 (100%) 1 vote[s]

Delen

Comments are closed.