Shadow

Nazomeren met unieke minicruises: citytrip en wellness ineen

Costa LuminosaGa nazomeren in bruisend Barcelona, hip Marseille en intrigerend Ibiza én geniet van klasse wellnessbehandelingen aan boord van de luxe Costa Cruises schepen. Een drie- tot vijfdaagse minicruise geeft 100% nieuwe energie.

Unieke minicruises: citytrip en wellness inéén

Wie kent het gevoel niet: na de zomervakantie, terug in het ritme, lijk je direct al weer toe te zijn aan een nieuw avontuur. Costa Cruises heeft het perfecte nazomerrecept: een drie tot vijfdaagse mini-cruise met een mix van city, wellness en relax in september of oktober in het westelijke Middellandse Zeegebied.

De Costa Luminosa vertrekt uit Savona en meert aan bij fascinerende steden. Met een driedaagse cruise struin je door Barcelona met z’n Ramblas, eet je een bouillabaisse in het Zuid-Franse Marseille om tussendoor te relaxen in de Samsara Spa. Vierdaagse cruises zijn er met stops in Barcelona, Ibiza en Marseille. De vijfdaagse cruise vaart naast de eerdergenoemde plaatsen ook naar het mooie nazomereiland Mallorca.

Twee dekken wereldklasse: Samsara Spa

De Samsara Spa van Costa Cruises is twee dekken overtreffende trap van luxe wellness. Van dobberen in een Thalassotherapy Bath, ontspannen in het Tridosha Sanctuary, bijbruinen in de Golden Sun Garden tot tea time in de Japanese Tea House. Voor een totale ‘wellness cruise ervaring’ heeft de Samsara Spa hutten en suites met direct toegang tot de wellnessfaciliteiten.
Tot de Samsara beleving behoort zelfs een Samsara restaurant, met het accent op lichte ingrediënten en speciale kooktechnieken voor een gezonde levensstijl. De Samsara Spa bevindt zich aan boord van de nieuwste zeven schepen van de Costa Cruises vloot en het nieuwe vlaggenschip Costa Diadema dat in november 2014  gedoopt werd.

Vier wellness- en schoonheidsbehandelingen uit het topsegment

De wellnessbehandelingen van Costa Cruises zijn van een zeer hoog niveau. Kies uit gezichtsbehandelingen, diverse soorten massages en fitnesslessen. Er is een kapper, een nagelstudio en zelfs een studio om de tanden te bleken.

Cruises van Costa Cruises zijn onder meer te boeken bij CruiseReizen.nl, Zeetours, Dreamlines, Captain Cruise, TUI, Stip Reizen, Cruisetravel en Kras.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.