Shadow

Kom dit weekend naar het Cruise & Zeil Event

Cruise en Zeil event

De vraag naar cruisevakanties blijft groeien. Dit merkt ook de organisatie van het Cruise & Zeil Event. Op de Rotterdamse editie van het Cruise & Zeil Event van 21 tot 23 maart 2014 worden ruim 50 procent meer bezoekers verwacht dan bij de najaarseditie in Amsterdam. Nieuw op het evenement is de toevoeging van de zeilspecialisten, waardoor het aanbod op de beurs aanzienlijk is uitgebreid. 

Cruisevakanties zijn populairder dan ooit. In 2013 kozen 116.000 Nederlanders voor een cruisereis (+ 4%), terwijl de totale toeristische markt vorige jaar licht daalde.  Met de aanwezigheid van 12 zeilspecialisten, 2 riviercruisemaatschappijen en 25 cruiserederijen en touroperators, is het Cruise & Zeil Event in de Cruise Terminal Rotterdam dé locatie om informatie in te winnen voor een cruise- of zeilvakantie. Een bezoek aan het ‘Cruise theater’ mag hierbij niet ontbreken. Hier worden verspreid over drie dagen, meer dan 25 presentaties en seminars gegeven, met speciaal voor nieuwe cruisegangers de presentatie ‘Cruisen doe je nu’.

Extra scheepsbezoeken

Naast de zeesleepboot ‘Holland’ uit 1951, legt de 90 meter lange riviercruiser ‘Allegri’ bij de Wilhelminakade aan. Via de gangway van de Cruise Terminal Rotterdam lopen bezoekers van het evenement rechtstreeks naar de schepen voor een gratis scheepsbezoek. Daarnaast maakt de ‘Holland’ een aantal rondvaarten door de Rotterdamse haven.

Win kaarten voor het Cruise en Zeil Event

Meedoen is heel eenvoudig en kan nog tot en met woensdag a.s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.