Nieuw cruiseaanbod MSC Cruises biedt maatwerk cruises

Geplaatst door Redactie op 30 september 2013 om 17:53 in de categorie Vaargebieden, routes en thema's

Trans-Atlantische cruiseWordt het een tropische cruise, een cruise naar het Midden-Oosten of toch een culturele cruise in Europa? U zegt het maar. Want in de nieuwe cruisebrochure met het cruiseaanbod voor 2013 – 2014 van MSC Cruises is het allemaal mogelijk.

Cruiseaanbod MSC in de meivakantie

MSC Cruises, dat van oorsprong gespecialiseerd is in Middellandse Zee-cruises, heeft een nieuwe cruise-brochure uitgebracht waarin maatwerk cruises voorop staan. Natuurlijk is ook het cruiseaanbod met de voordelige Fly & Cruise pakketten weer van de partij, met extra cruiseaanbod in onder andere de meivakantie. Cruise deze winter mee naar de Canarische eilanden, neem van de zomer een minicruise vanaf Amsterdam naar het noorden of stap in IJmuiden aan boord van de MSC Opera voor een reis naar onder andere de Portugese en Spaanse kusten. Met al dat moois in het verschiet is het helemaal niet erg dat de zomer weer voorbij is.

Cruiseaanbod MSC op maat

Met een vloot van maar liefst twaalf luxe schepen heeft MSC Cruises cruiseaanbod naar de mooiste plekjes op en aan het water. Alle wereldzeeën worden verkend op een uiterst ontspannen, perfect verzorgde en absoluut onvergetelijke manier. Hoe de invulling van de reis er precies uitziet bepaal je vanaf dit winterseizoen helemaal zelf. Niet alleen de keuze voor de bestemming en de periode is aan jou, alle andere aspecten van de cruise heb je ook zelf in de hand. Met de brochure 2013-2014 introduceert MSC Cruises vier Experiences die garant staan voor cruisen op maat. Zo is er voordelig Bella, flexibel Fantastica, kun je ultiem ontspannen met Aurea of ultra exclusief genieten in de MSC Yacht Club. Bijkomen in een drijvende spa op de Caribische zee, als een vorst aan de Franse kust of omboeken tot je zeker weet dat je de voor jou perfecte reis hebt – het is allemaal mogelijk.

Cruiseaanbod MSC Preziosa

Nieuw in het cruiseaanbod van MSC is de MSC Preziosa, het luxe schip dat in het voorjaar van 2013 in de vaart werd genomen. Wie persoonlijk kennis wil maken met dit nieuwe cruiseschip, heeft deze winter de keuze uit cruises langs de Braziliaanse kust, de oversteek naar Europa in maart 2014 of diverse Middellandse Zee-cruises vanaf komend voorjaar. Overwinteren kan uitstekend op de MSC Lirica, tijdens de 1000 en 1 nacht-reizen naar de Verenigde Arabische Emiraten en Oman. Liever in eigen land opstappen? Vanaf half april vertrekt de MSC Magnifica uit Amsterdam voor rondreizen langs onder andere de kusten van Duitsland, België, Frankrijk en Engeland. IJmuiden is vanaf eind mei tot eind september de vertrekhaven voor de MSC Opera, waarvandaan het naar Noord-Europa voert. Welke bestemming je ook kiest, je krijgt hoe dan ook een vleugje Méditerranée mee, dankzij de heerlijk Italiaanse sfeer aan boord.

Cruise boeken uit het cruiseaanbod van MSC Cruises? Kijk op onze zoek-en-boekpagina of boek bij CruisetravelKuoni en Stip Reizen

Lees ook: Winterzon cruises van MSC Cruises vanaf Las Palmas

Nieuw cruiseaanbod MSC Cruises biedt maatwerk cruises
5 (100%) 1 vote[s]

Delen

#

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.