Nieuw superluxe cruiseschip Seabourn

Geplaatst door Redactie op 29 oktober 2013 om 16:06 in de categorie Cruise nieuws

Seabourn QuestLuxe cruiserederij Seabourn heeft een intentieverklaring getekend voor de bouw van een nieuw ultra-luxe cruiseschip van de Italiaanse scheepsbouwer Fincantieri. Het nieuwe schip komt in de vaart naast de drie meest recent gebouwde schepen, Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn en Seabourn Quest, en beschikt over alle voorzieningen die deze schepen zo succesvol maken. De oplevering van het nieuwe schip staat gepland voor de tweede helft van 2016.

Vierde nieuwe cruiseschip van Seabourn

“We zijn erg verheugd nu verder te werken aan de plannen die we eerder dit jaar aankondigde, voor de bouw van een vierde Seabourn schip. Het interieur van het nieuwe schip wordt te vergelijken met het hoog aangeschreven ontwerp, dat is geïntroduceerd met de Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn en Seabourn Quest,” zegt Richard Meadows, president van Seabourn. “De beleving en de voorzieningen aan boord van de bekroonde Seabourn schepen geven een nieuwe dimensie aan het ultra-luxe cruisen.’’

Gabriele Cocco, bestuurslid van Fincantieri, is verheugd over het nieuwe contract met Seabourn. “We zijn blij met het binnenhalen  van Seabourn als nieuwe klant en de versteviging van onze jaren lange samenwerking met de Carnival Group. Deze overeenkomst is belangrijk: het versterkt onze positie in de niche van luxe cruises en onderstreept onze leidende rol in de cruise industrie.”

Het nieuwe cruiseschip komt in de plaats van de Seabourn Pride, Seabourn Spirit en Seabourn Legend. Deze schepen zijn verkocht en worden overgedragen aan hun nieuwe eigenaren in april 2014, april 2015 en mei 2015.

Cruiseschip Seabourn boeken

Bekijk aanbiedingen van Seabourn cruises via onze zoek- en boekpagina of boek bij CruiseReizen.nl, Cruisetravel of Zeetours.

Nieuw superluxe cruiseschip Seabourn
5 (100%) 1 vote[s]

Delen

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.