Shadow

Nieuw cruiseschip voor Princess Cruises

Cruiserederij Princess Cruises heeft onlangs het contract getekend met de Italiaanse scheepsbouwer Fincantieri om een nieuw cruiseschip te bouwen. Het schip, dat nog geen naam heeft, komt in 2017 in de vaart.

Zusterschip Royal Princess

Princess Cruises nieuw cruiseschip zonder naam
© Princess Cruises

De nieuwe aanwinst van Princess Cruises, dat net als onder meer Costa Cruises, Aida, Holland America Line en Seabourn onderdeel is van Carnival Corporation, gaat 143.000 ton meten, kost rond de 600 miljoen euro en biedt plaats aan 3560 passagiers. Het ontwerp is gebaseerd op dat van de zusterschepen Royal Princess (in 2013 in de vaart) en Regal Princess, die in mei 2014 in de vaart werd genomen.

Het nieuwe schip zal onder meer worden uitgerust met een bioscoop onder de waterspiegel en een centraal atrium met diverse restaurants, winkels en entertainmentmogelijkheden. Tachtig procent van de hutten heeft een balkon. Meer details worden later bekendgemaakt. Kunt u niet wachten totdat het nieuwe Princess-schip in de vaart komt?

Boek cruises van Princess Cruises rechtstreeks bij CruiseOnline, Zeetours, Cruise Travel, Cruisewinkel en CruiseReizen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.