Nieuwe cruises bij Aida Cruises tot 2017 al te boeken

Geplaatst door Redactie op 23 maart 2015 om 15:34 in de categorie Vaargebieden, routes en thema's

Aida CruisesDe Duitse cruiserederij Aida Cruises heeft haar nieuwe aanbod aan cruises gepubliceerd. De gids bevat honderddertig cruisevakanties waaronder nieuwe cruises en mooie routecombinaties.

Aida cruiseaanbiedingen naar Noord-Europa en Engeland

Het gaat om Aida cruise-aanbiedingen van november 2015 tot april 2017 die nu te boeken zijn. Nieuw bij Aida Cruises zijn bijvoorbeeld de cruises naar Noorwegen in de winter. Deze cruises vertrekken vanuit Hamburg en duren veertien dagen. Tijdens de cruises vaart u langs fjorden en ziet u, met wat geluk, het noorderlicht. Een andere route is die langs Noorwegen met de Lofoten, de Noordkaap en het Deense Arhus, dat tot een van de gelukkigste steden ter wereld is uitgeroepen.
Ook nieuw zijn cruises naar het Kanaaleiland Guernsey, de Yell Sound Straat en Noorse bestemmingen als Tromsø, Kristiansand en Versterålen. In augustus biedt Aida een cruise langs Engeland, Wales en Ierland. Een andere cruise is die langs Ijsland (met stops bij een vulkanische gletscher), de Shetland Eilanden, Orkney, Schotland en Denemarken.

Nieuwe Aida cruises naar de Canarische Eilanden en de Middellandse Zee

Ook kunnen voor het eerst bij Aida cruises naar de Canarische Eilanden in de zomer geboekt worden. Nieuwe bestemmingen in de Middellandse zee zijn Nice, Ibiza, Menorca, La Spezia en Souda op Kreta. Ook voor het eerst biedt Aida een cruise aan naar het Canarische Eiland El Hierro.

Aida-cruises naar het Caraibisch gebied

In het Caraibisch gebied wordt St. Thomas opgenomen als stop. Ook Amber Cove in de Dominicaanse Republiek en Costa Maya in Mexico vormen onderdeel van het cruise-aanbod van Aida Cruises. Nieuw in Noord-Amerika is een stop in Portland, Oregon.

Aida Plus cruises

Voor het eerst ook biedt Aida de zogeheten Aida+ cruises aan. Dat zijn cruises met een aanvuillend programma zoals themacruises, workshops en presentaties door artiesten, kunstenaars en docenten. Dergelijke programma’s werden tot dusverre alleen aangeboden door luxe rederijen als Seabourn. Zo kunnen cruisepassagiers bij het thema ‘Aida dansen’ oefenen met Motsi Mabuse, een beroemde danser en jurylid van de Duitse RTL-shows Let’s Dance.

Ook is het mogelijk te boeken voor de Aida Prima. Dit schip begint 1 oktober 2015 in het Japanse Yokohama aan haar maiden voyage van vijftig dagen. In totaal omvat het cruise-aanbod van Aida Cruises meer dan tweehonderd havens in 63 landen op vijf continenten. Cruises variëren in duur van drie tot 51 dagen.

Cruises van Aida Cruises zijn onder meer te boeken bij CruiseReizen.nl, DreamlinesKrasCruisewinkelZeetours, Stip Reizen, Captain Cruise en Cruisetravel.

Nieuwe cruises bij Aida Cruises tot 2017 al te boeken
5 (100%) 1 vote[s]

Delen

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.