Shadow

Nieuwe cruises Holland America Line: Grand Africa Voyage 2021 en Grand World Voyage in 2022

Holland America Line heeft de boekingen geopend voor twee bijzondere cruises: de Grand Africa Voyage in 2021 en de Grand World Voyage van 2022. Vroegboekers krijgen voordeel zoals een boordtegoed en bagageservice.

Cruiseschip Zaandam van Holland America Line © HAL
Cruiseschip Zaandam van Holland America Line © HAL

Grand Africa Voyage met Holland America Line in 2021

De Grand Africa Voyage 2021 van Holland America Line bestaat uit een 71-daagse cruise met de Zaandam. De cruise begint en eindigt in Fort Lauderdale, Florida. De Grand Africa cruise begint op 10 oktober 2021 en telt 18 stops in Afrika. De cruise wordt met de klok mee gevaren. Onderweg worden ook San Juan (Puerto Rico), Funchal (Madeira) en Kreta aangedaan. Er zijn meerdaagse bezoeken aan Aqaba in Jordanië, Mahe op de Seychellen, Zanzibar en Kaapstad (overnachting plus een laat vertrek de volgende dag). Late vertrekken zijn ook gepand in Safaga (Egypte), Richards Bay en Kaapstad in Zuid-Afrika, Walvisbaai in Namibië en San Juan.

Lees ook: Grand Voyages: lange themacruises naar de mooiste bestemmingen

Wildlife spotten tijdens Grand Africa Cruise

Cruisereizigers krijgen de gelegenheid om landexcursies te maken in onder meer Jozani Forest Reserve, Lokobe National Park, Hluhluwe-Umfolozi Game Reserve, Aqulia Game Reserve, Abuko Nature Reserve en Bandia Wildlife Reserve. Bekijk ook de Europese cruises die Holland America Line voor 2021 gepland heeft.

Grand World Voyage Holland America Line in 2022

Op 3 januari 2022 begint de Zaandam aan een 128-daagse cruise rond de wereld. Ook voor deze wereldcruise van Holland America Line vormt Fort Lauderdale het begin- en eindpunt. Het schip vaart in westelijke richting rond de wereld en doet vijftig havens in 27 landen aan. Er staan stops gepland in Tokyo en Kobe, Xingang (Beijing), Shanghai en Hongkong, Singapore, Mumbai (India), Aqaba (Jordanië met overnachting en laat vertrek) en Istanbul.

Late vertrekken staan gepland in Hilo (Hawaii), Naha en Okinawa in Japan, Da Nang in Vietnam, Colombo op Sri Lanka, Dubai, Abu Dhabi, Aqaba, Ashdod (Jeruzalem) en Haifa (bezoek aan Nazareth) en het Griekse eiland Mykonos. Onderweg worden cruises gemaakt op de Amazone, de Straat van Kanmon en de Dardanellen. De Zaandag vaart ook door het Panama Kanaal en het Suez Kanaal.

Wereldcruise en Grand Africa cruise boeken

Vooralsnog zijn alleen de boekingen geopend voor de complete Afrika- en Wereldcruises. Cruiseliefhebbers die alleen een deel van deze cruises willen boeken, moeten nog even geduld hebben.

Boek een aanbieding voor een cruise met Holland America Line bij Captain Cruise, CruiseReizen.nl, TUI en Cruisewinkel.

Andere cruises van Holland America Line

Holland America Line heeft voor 2021 een groot aantal Alaska-cruises gepland staan. Maar liefst 6 HAL-schepen maken cruises naar Alaska. Daarnaast gaat Holland America Line cruises in Europa aanbieden in 2021.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.