Nieuwe ferryverbinding tussen Zweden en Noorwegen

Geplaatst door Redactie op 3 juni 2014 om 14:03 in de categorie Cruise nieuws
MS Oslofjord © STX Finland

MS Oslofjord © STX Finland

Rederij Fjord Line opent 20 juni 2014 een nieuwe veerverbinding tussen Zweden en Noorwegen. De rederij laat vanaf die datum de ms Oslofjord twee keer per dag een overtocht maken tussen Sandefjord in Zweden en Strömstad in Noorwegen.

Ms Oslofjord is de nieuwe naam van de volledig gerenoveerde ms Bergensfjord, die de nieuwe verbinding tussen Noorwegen en Zweden gaat onderhouden. Het schip is voor dertig miljoen euro in Finland gemoderniseerd. Dankzij het comfortabele interieur en de moderne faciliteiten zijn gasten verzekerd van een aangename overtocht. Zo kunnenpassagiers genieten van een uitgebreide tax free shop en tak van restaurants en cafetaria’s.

De vertrektijden vanaf Strömstad zijn om 09:45 en 16:30 uur. De overtocht tussen de twee havens duurt twee en een half uur.

Nieuwe cruiseferry’s van Fjord Line

Behalve tussen Noorwegen en Zweden laat Fjord Line ook cruiseferry’s varen tussen Denemarken en Noorwegen. Fjord Line vaart met twee nieuwe cruiseferry’s MS Stavangerfjord en MS Bergensfjord op de lijnen Hirtshals – Stavanger – Bergen en Hirtshals – Langesund. De MS Oslofjord wordt vanaf 20 juni 2014 ingezet op de nieuwe lijn tussen het Zweedse Strömstad en Sandefjord in Noorwegen. In het zomerseizoen vaart daarnaast de Fjord Line-catamaran HSC Fjord Cat op de expreslijn tussen Hirtshals en Kristiansand. Naast passagiers en hun voertuigen vervoert Fjord Line ook vracht in de vorm van bedrijfsvoertuigen voor de meest uiteenlopende goederen en diensten, afkomstig van de Cargo-afdelingen in Denemarken en Noorwegen.

Nieuwe ferryverbinding tussen Zweden en Noorwegen
5 (100%) 1 vote[s]

Delen

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.