Shadow

Nieuwe fitnessprogramma’s bij Celebrity Cruises

Cruiserederij Celebrity Cruises en de wellness-keten Canyon Ranch hebben samen fitness op zee opnieuw uitgevonden. Ze hebben op de schepen van Celebrity Cruises het fitness- en wellness-aanbod onder handen genomen en twintig nieuwe fitness-lessen en -seminars ontworpen.

Nieuwe fitnessprogramma's bij Celebrity Cruises © Celebrity Cruises
Nieuwe fitnessprogramma’s bij Celebrity Cruises © Celebrity Cruises

De nieuwe fitness-programma’s zijn gebaseerd op de nieuwste innovaties en wellness-trends. Passagiers kunnen kiezen uit zes categorieën fitness-programma’s aan boord: intensief, conditie, levensduur, mindfulness, voeding en acupunctuur. Onder de noemer ‘Conditie’ vallen de Pilates-lessen op muziek. In het kader van mindfulness kun je spiritueel fietsen op muziek. En onder het thema voeding valt het programma ‘Detox 101: gewichtsverlies en meer’. Bij dat programma leren passagiers meer over ontgiftende voedingsmiddelen, gewichtsverlies, maar ook hoe ze hun algehele welzijn kunnen bevorderen. En bij de acupunctuur-programma’s is aandacht voor behandeling van pijn, spijsverteringsongemak, ontstressen en je jonger voelen.

‘In-cruise fitness-ervaring’

“Met dit nieuwe programma kunnen gasten genieten van een goede ‘in-cruise’ fitnesservaring met ongeëvenaarde voorzieningen ervaren, goed getrainde fitnessexperts en een volledig aanbod van verkwikkende en lichaam veranderende lessen aan boord van onze schepen”, stelt Brian Abel, Senior Vice President van Hotel Operations bij Celebrity Cruises.

Het programma is samengesteld door Canyon Ranch. Dit Amerikaanse bedrijf exploiteert wellness- en fitnessketens in het hogere segment. Ook beheert het 22 Canyon Ranch at Sea-wellnessfaciliteiten aan boord van luxe cruiseschepen waaronder Celebrity Cruises. De programma’s zijn ontwikkeld voor zowel fitness-fanaten als beginners.

Cruises van Celebrity Cruises kun je rechtstreeks boeken bij onder meer CruiseReizen.nl, Corendon, CruiseOnline, Zeetours, Cruise Travel, Stip Reizen en Sunweb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.