Shadow

Trans-Atlantische cruises bij MSC Cruises

MSC Cruises Preziosa maakt Trans-Atlantische cruisesEen cruise over de Atlantische Oceaan is voor veel mensen nog steeds een unieke ontdekkingsreis. MSC Cruises zet in de winter van 2013-2014 maar liefst zes schepen in voor Trans-Atlantische cruises. Cruisemaatschappij MSC Cruises biedt doorgaans vooral Middellandse-Zee-cruises aan, maar de rederij steekt deze winter ook de oceaan over. Met de MSC Divina, MSC Musica, MSC Preziosa, MSC Magnifica, MSC Poesia en MSC Orchestra kunt u deze winter een zogeheten ‘Grand Voyage’ maken, een Trans-Atlantische cruise van de Middellandse Zee naar de andere kant van de Atlantische Oceaan.

Er worden verschillende Trans-Atlantische cruises van Europa naar de Caraiben en Zuid-Amerika gemaakt. MSC Divina vaart in 19-dagen / 18-nachten van Venetië naar Miami en maakt stops in onder andere Malta, de Azoren, St. Maarten en Puerto Rico. MSC Musica zet in 20 dagen / 19 nachten koers naar de Dominicaanse Republiek met tussenstops in steden als Marseille, Barcelona, Barbados en Guadeloupe.

Trans-Atlantische cruises naar Zuid-Amerika

MSC Preziosa, MSC Magnifica, MSC Poesia en MSC Orchestra beginnen hun reis in het Italiaanse Genua en varen –afhankelijk van de route- in 17 tot 20 dagen naar Santos en Buenos Aires in Zuid-Amerika. De tussenstops variëren van Lissabon, Tenerife en Buzios tot Marseille, de Canarische Eilanden en de Zuid-Amerikaanse stad Salvador. Heerlijke Trans-Atlantische cruises voor cultuurliefhebbers, zonaanbidders en fashionistas.

Ontspannen Trans-Atlantische cruises

De bestemmingen zijn natuurlijk fantastisch, maar de reis op zich en het leven aan boord zijn ook meer dan de moeite waard. Tijdens de zeedagen van de Trans-Atlantische cruises kunt u bijvoorbeeld dineren in een van de twee nieuwe Eataly restaurants op de MSC Divina, geïnspireerd op de populaire Italiaanse food- en restaurantketen. Ook zijn er mogelijkheden om danslessen te volgen, wijn te proeven, live muziek te aanschouwen, Italiaans te leren en kookdemonstraties bij te wonen. Voor de echte ‘lucky ladies’ vindt er de ‘Great Dance of the Officers’ plaats, waarbij een dansje kan worden gemaakt met de Italiaanse scheepsofficieren van MSC Cruises.

Zoek- en boek een cruise of boek een cruise bij Dreamlines, Kras, CruiseReizen.nl, Cruisewinkel, Captain Cruise, Cruisetravel, Zeetours en Stip Reizen.

Lees meer artikelen over MSC Cruises.

Delen