Shadow

Nieuwe vaarschema’s 2020 Azamara Club Cruises

In 2020 kunnen passagiers van Azamara Club Cruises op avontuur gaan op nieuw toegevoegde bestemmingen, waaronder Zuid-Afrika,  Frans-Polynesië en Hawaï. Met 92 cruises verdeeld over drie schepen biedt Azamara 41 nieuwe havens, 303 avondverblijven, 170 overnights en 40 land-intensieve cruises aan.

Nieuwe routes Azamara©Azamara

Bij de Azamara 2020-cruises  draait het om cruises waar gasten verschillende havens in één land kunnen verkennen met uiteraard ook de mogelijkheid om op de meeste plaatsen tot laat of overnight te verblijven. De cruises, waarbij je meer tijd op de bestemmingen hebt, zijn bedoeld  om gasten meer te laten ontdekken dan de bekende plekken van een bestemming. Daarnaast onthult Azamara ook nieuwe land- en zee-pakketten die worden georganiseerd door Micato Safaris, een luxe safari-outfitter.

2020 Highlights: Azamara cruises naar Afrika

Zuid-Afrika / Afrikaanse continentale en Zuid-Pacifische routes. Elke cruise kent een uitzonderlijke variatie van landarrangementen waarbij gasten ondermeer naar het hart van de Zulu-cultuur, de beroemdste wijnregio van Zuid-Afrika afreizen. De nieuwe Zuid-Afrikaanse routes zullen samenvallen met de pre-en post-cruise pakketten van Micato Safaris met keuze uit:

 • Vijf nachten Kruger naar Kaap: een Wildlife & Culinaire Safari (aangeboden voor of na de Azamara cruise) Voordat je aan je reis begint met Azamara, ontmoet je het Micato-team in Johannesburg voor een verkenning van Kruger naar Kaapstad met stops onderweg bij een Game Reserve en de West Kaap.
 • Vijf nachten Wild Wonders of the World- Victoria watervallen & Botswana Safari (aangeboden voor of na Azamara Voyage): reis door Zimbabwe naar Botswana en ervaar een van de zeven wereldwonderen; Victoria Falls. Deze expeditie omvat ook een game drive door Botswana’s Chobe Game Reserve en een optionele helikoptervlucht boven de watervallen.

Andere excursies:

 • Cruise Global, StayLocal – Kenya: Tijdens deze overnight excursie vliegen gasten langs Mount Kilimanjaro – de hoogste berg in Afrika – en de Great Rift Valley naar Kenia’s beroemde wildreservaat; Masai Mara. De nacht wordt doorgebracht in het Neptune Mara Rianta Luxury Camp, gelegen langs de Mara River. De excursie omvat twee zoektochten naar naar olifanten, leeuwen, neushoorns, cheeta’s, giraffen en meer.
 • Cruise Global, Meet Local – South Africa: Shakaland: Een dagexcursie naar Shakaland – een levend monument van de Zulu-cultuur.
 • Cruise Global, Taste Local – South Africa: Vertrekkend vanuit Kaapstad reizen de gasten tijdens deze excursie naar The Pearl region – Een van de beroemdste wijngebieden van Zuid-Afrika.

Cruises naar Frans Polynesië en Hawaii

De 2020 cruise schema’s bieden ook een 18 nachten reis naar Frans Polynesië en Hawaii, hier zullen de unieke eilanden van Hawaii bezocht worden (Maui, Oahu en Hilo).  Landexcursies zijn onder andere:

 • Cruise Global, Eco Local – French Polynesia: sluit je aan bij een zeebioloog, bezoek het ecotoerisme en neem een kijkje bij het onderzoeksproject over dolfijnen. Leer tijdens een bezoek aan de onderwaterwereld van Moorea meer over de geologie van Frans-Polynesië.
 • Cruise Global, Adventure Local – Hawaï: Stap aan boord van een hightech onderzeeboot voor een onderwater avontuur in Maui.  De expeditie passeert de “Brig Carthaginian”, een gezonken schip gebouwd in 1920 dat nu fungeert als een kunstmatig rif voor de kust van Maui’s Puamana Beach Park.

Bekijk prijzen en aanbiedingen van Azamara Club Cruises bij onder meer CruiseReizen.nl, Cruisewinkel en Captain Cruise.

Specialty Voyages bij Azamara Club Cruises

 1. Bijna de helft van de Azamara 2020 vaarschema’s bevatten intensieve land reizen. Dit biedt reizigers de mogelijkheid om het lokale leven en de cultuur te leren kennen. De nieuwe intensieve land reizen worden ondermeer aangeboden in Ierland, Schotland, Denemarken en Zuid-Afrika.
 2. Voor de allereerste keer zullen de drie zuster schepen van Azamara elkaar ontmoeten in Koper, Slovenië op 8 oktober 2020. De rederij zal in de haven een grote Azamazing-Evening organiseren voor de gasten van alle drie de schepen. Na afloop varen de drie schepen samen naar Venetië.
 3. Azamara’s feestdagen & kerst afvaarten bieden de mogelijkheid om deel te nemen in de festiviteiten over de hele wereld waar onder nieuw jaar vieren in Rio de Janeiro, Brazilië en Kaapstad, Zuid-Afrika.
 4. Op 20 februari 2020 zal de Azamara Quest® vertrekken op de tweede wereld reis van de rederij van Kaapstad naar Southampton.
 5. De Triple Tour reis is een 42 nachten reis beginnend op 26 mei 2020 vanuit Athene naar Kopenhagen. Gasten varen met de drie Azamara schepen en leren onze crew kennen over de gehele vloot gecombineerd in een reis! Meer details over deze unieke en bijzondere reis wordt bekend gemaakt in de zomer van 2018.

Nieuwe hutcategorie Azamara Club Cruises

Vanaf 2020 bied Azamara de hutcategorie Veranda Plus. Deze nieuwe hutten zullen dezelfde afmetingen en faciliteiten hebben als de standaard balkonhutten maar voor een kleine meer prijs biedt deze categorie internet minuten, één avond dineren in het specialiteitenrestaurant, met voorrang inschepen en nog veel meer! Al deze opties zijn verwerkt in de prijs om voordeliger uit te komen dan wanneer alles los geboekt zou worden.

Lees ook onze cruisetips

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.