Nieuws over de Sky Princess van Princess Cruises

Geplaatst door Redactie op 6 augustus 2018 om 16:12 in de categorie Cruise nieuws

Princess Cruises heeft nieuwe details en functies onthuld aan boord van de Sky Princess, waaronder de allereerste ‘Sky Suites’. De suites zijn centraal gelegen op de bovenste dekken van het schip en hebben het grootste privébalkon wat ooit is aangeboden door de rederij.

Zo komt de Sky Princess er uit te zien © Princess Cruises

Zo komt de Sky Princess er uit te zien © Princess Cruises

De twee suites bieden een riant uitzicht van 270 graden en zijn geschikt voor maximaal 5 personen. De balkons van 65 m2 bieden een eigen uitkijkpunt op het ‘Movie under the stars’ scherm van het schip, evenals een veelzijdige ruimte voor het houden van feesten en cateringevenementen welke worden gehost door de bekroonde chef-koks aan boord.

Toewijding van Princess Cruises

Jan Swartz, directeur van Princess Cruises, zegt: “Onze twee nieuwe Sky Suites weerspiegelen de voortdurende toewijding van Princess Cruises om nieuwe en uitgebreide accommodaties aan te bieden welke aansluiten bij de behoeften van onze gasten die de wereld willen verkennen in ultiem comfort.”

Bij de tewaterlating in de Middellandse Zee in oktober 2019 zal de toevoeging van een Wakeview-zwembad op de achterdekken nieuw zijn voor de Sky Princess. In aanvulling op het zwembad, zal het schip een paar nieuwe ‘deep-tank’ topdek zwembaden, een Retreat Pool, en zelfs meer jacuzzi’s dan de vorige Royal-Class schepen beschikken, waaronder twee vrijdragende zwembaden.

Sky Princess introduceert nog meer manieren waarop de gasten zich kunnen ontspannen, waaronder het ‘Sanctuary’ dek, alleen toegankelijk voor volwassenen, met een nieuw eigentijds ontwerp en twee keer zoveel cabana’s dan de zusterschepen.

Gasten zullen ook kunnen genieten van de nieuwe look van de Vista-lounge van het schip, compleet met een volledige bar en een nieuw café in de Princess Live-locatie, waar baristakoffie, thee en kleine hapjes worden geserveerd.

Boek nu alvast je cruise op de Sky Princess of een van de andere schepen van Princess Cruises bij: Cruisewinkel, Dreamlines, Captain Cruise, Cruisetravel, Zeetours en Cruisereizen.

De inaugurele cruise zal vertrekken op zondag 27 oktober 2019. De havens die worden aangedaan zijn Gibraltar, Toulon /Provence (La Seyne), Genua en Florence/Pisa (Livorno).

Nieuws over de Sky Princess van Princess Cruises
5 (100%) 1 vote

Delen

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.