Shadow

Kapitein en officieren Sky Princess van Princess Cruises bekend

Cruiserederije Princess Cruises heeft de naam van de kapitein en de officieren van de nieuwe Sky Princess bekendgemaakt. Kapitein Heikki Laakkonen krijgt de leiding over de Sky Princess. De kapitein en de officieren zijn vanaf 14 februari op de Fincantieri-werf  in het Italiaanse Moncalfone bezig om het schip klaar te maken voor de eerste cruise. De maiden cruise van de Sky Princess zal 20 oktober 2019 plaatsvinden in de Middellandse Zee.

Zo komt de Sky Princess er uit te zien © Princess Cruises
Zo komt de Sky Princess er uit te zien © Princess Cruises

De inaugurele cruise van de Sky Princess staat gepland voor 20 oktober 2019. Laakkonen krijgt gezelschap van Chief Engineer Officer Fabio Braccelli, Hotel General Manager Terri Cybuliak en Staff Captain Giovanni Cardile. Dit kwartet, dat al een lange staat van dienst heeft bij Princess Cruises, wordt versterkt met kapitein Michele Tuvo, Chief Engineer Officer Mladen Ratkovic, Hotel General Manager Richard Harry en Staff Captain Brian Whelan.

De Sky Princess heeft recent haar float-out achter de rug, een mijlpaal die op 14 februari gevierd wordt. Het schip meet 143.700 brutoregisterton en biedt plaats aan 3660 passagiers. De Sky Princess maakt aanvankelijk cruises in de Middellandse Zee en zal daarna in de Caraïbische wateren gaan cruisen.

Update: Begin september heeft de Sky Princess de zogeheten zeetests afgerond. Het schip is nu weer terug naar de Fincantieri-werf in Montfalcone waar het schip wordt afgebouwd.

Sky Suites op de Sky Princess

Eerder werd al bekend dat de Sky Princess als eerste Princess-schip uitgerust wordt met ‘Sky Suites’. De suites zijn centraal gelegen op de bovenste dekken van het schip en hebben het grootste privébalkon wat ooit is aangeboden door de rederij.De twee suites bieden een riant uitzicht van 270 graden en zijn geschikt voor maximaal 5 personen. De balkons van 65 m2 bieden een eigen uitkijkpunt op het ‘Movie under the stars’ scherm van het schip, evenals een veelzijdige ruimte voor het houden van feesten en cateringevenementen welke worden gehost door de bekroonde chef-koks aan boord.

Toewijding van Princess Cruises

Jan Swartz, directeur van Princess Cruises, zegt: “Onze twee nieuwe Sky Suites weerspiegelen de voortdurende toewijding van Princess Cruises om nieuwe en uitgebreide accommodaties aan te bieden welke aansluiten bij de behoeften van onze gasten die de wereld willen verkennen in ultiem comfort.”

Bij de tewaterlating in de Middellandse Zee in oktober 2019 zal de toevoeging van een Wakeview-zwembad op de achterdekken nieuw zijn voor de Sky Princess. In aanvulling op het zwembad, zal het schip een paar nieuwe ‘deep-tank’ topdek zwembaden, een Retreat Pool, en zelfs meer jacuzzi’s dan de vorige Royal-Class schepen beschikken, waaronder twee vrijdragende zwembaden.

Sky Princess introduceert nog meer manieren waarop de gasten zich kunnen ontspannen, waaronder het ‘Sanctuary’ dek, alleen toegankelijk voor volwassenen, met een nieuw eigentijds ontwerp en twee keer zoveel cabana’s dan de zusterschepen.

Gasten zullen ook kunnen genieten van de nieuwe look van de Vista-lounge van het schip, compleet met een volledige bar en een nieuw café in de Princess Live-locatie, waar baristakoffie, thee en kleine hapjes worden geserveerd.

Boek nu alvast je cruise op de Sky Princess of een van de andere schepen van Princess Cruises bij: Cruisewinkel, Dreamlines, Captain Cruise, Cruisetravel, Zeetours en CruiseReizen.nl.

De inaugurele cruise zal vertrekken op zondag 27 oktober 2019. De havens die worden aangedaan zijn Gibraltar, Toulon /Provence (La Seyne), Genua en Florence/Pisa (Livorno).

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.