Shadow

Norwegian Cruise Line introduceert premium all inclusive cruisen in Nederland en België

Na een succesvolle pilot op de Duitse cruisemarkt kunnen vanaf 3 april ook Nederlandse en Belgische cruiseliefhebbers premium all inclusive cruises boeken bij Norwegian Cruise Line. Bij premium all inclusive cruises is vrijwel alles inbegrepen, inclusief drank, diners en fooien.

Premium all inclusive cruisen Norwegian Cruise Line
Norwegian Spirit © NCL

Norwegian Cruise Line bestaat al 51 jaar en is de derde cruisemaatschappij ter wereld. De cruisemaatschappij is herkenbaar aan haar vrolijk beschilderde schepen, die een gevoel van vrijheid en vrolijkheid uitstralen. ‘Feel free’ oftewel voel je vrij is het motto van de cruisemaatschappij. En dat krijgt op verschillende manieren gestalte. Zo is er geen vaste zitting bij de maaltijden en zijn er ook geen vaste dinertijden. Je kunt zitten en eten waar en wanneer je wilt om optimaal te genieten van één van de 28 dinermogelijkheden. ‘Feel free’ betekent ook: geen dresscode.

Nieuwste artikelen over Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruiseprogramma 2023
Cruises met Norwegian in 2021, 2022 en 2023
Norwegian Cruises herstart cruises in 2021

Extra luxe cruisen in The Haven by Norwegian

Verder biedt Norwegian Cruise Line een ruime keuze aan staterooms voor families, maar ook aan eenpersoonshutten waarbij je niet voor twee hoeft te betalen. Aan boord van de veertien cruiseschepen zijn ook speciale lounges voor singles. Daar kun je gelijkgestemden ontmoeten om hijvoorbeeld af te spreken om op excursies te gaan. En wil je echt luxe op cruise gaan? Kies dan voor het ‘The Haven by Norwegian-concept’. Dat is een’ ship in the ship’-formule waarbij deze groep cruisepassagiers extra luxe hutten, eigen zwembaden en eigen restaurants heeft. Lees meer over het kiezen van hutten en suites op cruiseschepen.

Premium all inclusive-formule

Binnen het Feel-free-concept past ook heel goed de nieuwe Premium all inclusive-formule. Bij die formule hebben passagiers recht op premium alcoholische en niet-alcoholische drank zoals bier, wijn, cocktails, frisdrank en sappen. Kinderen kunnen onbeperkt sap, water en frisdrank krijgen. Ook worden tijdens de maaltijden koffiespecialiteiten aangeboden. Ook prettig is dat servicekosten en fooien allemaal inbegrepen zijn. Daarnaast hebben premium-all-inclusive-passagiers toegang tot top-entertainment en kunnen ze gebruik maken van recreatieve voorzieningen voor alle leeftijden. Alleen voor speciale restaurants met een beperkt aantal plaatsen moet nog bijbetaald worden.

Update: Norwegian Cruise Line is gestopt met de premium all inclusive formule. In plaats daarvan biedt de cruisemaatschappij een basispakket op basis van volpension. Dat omvat ook koffie, thee en water. Dat basispakket is uit te breiden met zogeheten free-at-sea-pakketten. Die bestaan uit onder meer een drankenpakket, wifi-pakket, een excursiepakket of een pakket waarbij je in specialiteitenrestaurants kunt dineren.

Premium all inclusive voor The Haven-passagiers

Cruisepassagiers die voor The Haven geboekt hebben, krijgen met het premium all inclusive-pakket nog meer voordelen en privileges. Zij kunnen genieten van unieke gastronomische ervaringen in specialiteitenrestaurants, 250 minuten gratis wifi en 100 dollar boordtegoed per suite. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over de kosten van je cruisevakantie, want in principe is vrijwel alles al betaald.

Boek een cruise van Norwegian Cruise Line bij Cruisewinkel, CruiseReizen.nl, Stip Reizen, Captain Cruise en TUI.

Premium all inclusive bij Norwegian Cruise Line

Het premium all inclusive-concept was al een groot succes op de Duitse markt en komt nu dus ook beschikbaar voor Nederlandse en Belgische cruisegangers. “Norwegian Cruise Line is al geruime tijd een echte vernieuwer op het gebied van cruises”, aldus Christian Böll, managing director voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika bij NCL. “De introductie van Premium All Inclusive brengt onze relaxte cruisestijl, weg van alle zorgen, naar een heel nieuw niveau. Een groot aantal elementen die we eerst als ‘extra’s’ beschouwden, is nu bij de prijs inbegrepen, inclusief een ruim aanbod aan premium drankjes, servicekosten en fooien. “

Nieuwe bestemmingen bij Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line introduceert ook een aantal nieuwe bestemmingen zoals Cuba, met een overnight-stay in Havanna, zodat passagiers meer van het eiland kunnen zien. Nieuw is ook een privé-eiland Harvest Cay in Belize in Centraal-Amerika. En in het Australische Sydney heeft NCL een eigen basis geopend. Ook nieuw is dat Norwegian Cruise Line in de zomer van 2017 voor het eerst vijf schepen vanuit Europa laat varen. Dat gebeurt vanuit Hamburg, Southampton, Warnemunde, Kopenhagen, Barcelona, Civitavecchia (Rome) en Venetië.

Norwegian Cruise Line heeft momenteel veertien schepen in de vaart. Momenteel staan drie nieuwe schepen op stapel die in 2019 gaan varen. En tussen 2022 en 2025 breidt Norwegian de vloot uit met nog eens vier schepen die een geheel nieuwe klasse gaan vormen. De rederij is eigendom van Norwegian Cruise Line Holdings. Tot die holding behoren ook Regent Seven Seas Cruises en Oceania Cruises.

Boek een cruise van Norwegian Cruise Line bij Cruisewinkel, CruiseReizen.nl, Stip Reizen, Captain Cruise en TUI.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.