Shadow

Norwegian Spirit krijgt renovatie van honderd miljoen dollar

De Norwegian Spirit, een van de cruiseschepen van Norwegian Cruise Line, gaat 2 januari in dok voor een honderd miljoen dollar kostende renovatie. Het schip krijgt een volledige renovatie in het kader van het programma The NorwegianEdge. De Norwegian Spirit krijgt meer voorzieningen voor volwassenen.

Norwegian Cruise Line Norwegian Spirit
De Norwegian Spirit © NCL

De Norwegian Spirit gaat van boeg tot achtersteven op de schop. Tijdens de 40-dagen durende renovatie wordt het schip voorzien van 14 nieuwe restaurants, nieuwe hutten en een grotere Mandara Spa. Ook worden er nieuwe eetgelegenheden geïntroduceerd die bij de cruiseprijs zijn inbegrepen zoals het hoofdrestaurant, Taste, het 24-uurs eetcafé, The Local Bar and Grill, het Garden Café met drie buffetmaaltijden per dag, de Great Outdoors Bar en Waves Pool Bar. De Bliss Ultra Lounge maakt haar debuut evenals de Spinmaker Lounge, inclusief een HumidorCigar Lounge.

Even bijkomen in de spa

Splash Academy, het waterpark voor kinderen, wordt vervangen door een adult-only spa Spice H2O. Overdag is dit een lounge met twee nieuwe jacuzzi’s en een bar. ‘s Avonds verandert het in een centrum voor entertainment. De Mandara Spa wordt tweemaal zo groot als voorheen en krijgt een ontspanningsruimte bieden met verwarmde ligstoelen, een nieuwe jacuzzi-ruimte, en faciliteiten voor sauna, stoom- en watertherapie. In Pulse Fitness Center kunnen passagiers aan boord hun fitnessroutine bijhouden.

Italiaanse dinerervaring

Onda by Scarpetta, bekend van de Scarpetta restaurants in onder andere New York, wordt net als op Norwegian Encore ook op Norwegian Spirit gelanceerd. Gasten genieten aan boord van de rijke smaken waar een modern Italiaans restaurant bekend om staat.

Met de renovatie van de Norwegian Spirit wil de cruisemaatschappij het schip op hetzelfde niveau brengen als de Norwegian Encore. Dit nieuwste cruiseschip van Norwegian Cruise Line begint 31 oktober aan haar inaugurele cruise van Bremerhaven naar Southampton.

Voor het eerst cruises naar Azië

Na de renovatie zal de Norwegian Spirit als eerste schip van Norwegian Cruise Line cruises maken naar Bali (CelukanBawang), Jakarta en Soerabaja; het Japanse Beppu, Kumamoto, Nagoya en Tokyo; Taipei (Keelung) in Taiwan; en Yangon in Myanmar. Na twee 20-daagse, exotische cruises naar Griekenland, Israël, Egypte en Abu Dhabi vanuit Rome (Civitavecchia); en de Seychellen, Madagaskar en Zuid-Afrika vanuit Dubai; zal het schip de rest van het jaar 2020 doorbrengen met een reeks vaarroutes vol prachtige bestemmingen in Zuidoost-Azië.

Lees meer over het cruiseaanbod van Norwegian Cruise Line voor 2021 tot en met 2023.

Boek een cruise van Norwegian Cruise Line bij Cruisewinkel, CruiseReizen.nl, Stip Reizen, Captain Cruise en TUI.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.