Shadow

Oktober cruisemaand: Cruisen, elke dag een andere bestemming

passenger terminal Amsterdam

Oktober staat al weer bijna op de kalender en dat betekent dat Oktober Cruisemaand er weer aankomt. Traditiegetrouw is Oktober Cruisemaand. Het thema dit jaar is: cruise bestemmingen met als slogan ‘Cruisen, elke dag een andere bestemming.

De promotiecampagne is een initiatief van CLIA Nederland, de overkoepelende vereniging van cruiserederijen in Nederland met als doel de cruisemarkt in Nederland te vergroten door het geven van informatie en genereren van promotie bij reisagenten, media en consumenten.

Oktober Cruisemaand: Cruise-event in Amsterdam


Tijdens de Oktober Cruisemaand besteden diverse on- en ofline media aandacht aan cruises. Van 29 september tot en met 5 oktober draait er dagelijks een radio-commercial campagne op Sky Radio met een prijswinnaars-actie ‘Word cruise-reporter’. En op 18 en 19 oktober vindt het Cruise-Event plaats in de Passenger Terminal in Amsterdam. Op dit consumenten evenement zijn alle aanbieders van cruises vertegenwoordigd en krijgen geïnteresseerden veel informatie over alle ins- en outs over cruises.

Zoek en boek de leukste cruises tijdens Oktober Cruisemaand.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.