Onbeperkt bellen en SMS’sen op cruiseschepen van Costa Cruises

Geplaatst door Redactie op 6 februari 2014 om 13:41 in de categorie Cruise nieuws

Mobiel bellen bij Costa CruisesMobiel bellen en SMS’en aan boord van een cruiseschip kost doorgaans een vermogen, zeker als je van het schip naar de wal belt. Costa Cruises heeft daar iets op gevonden en laat gasten aan boord gratis en onbeperkt bellen en SMS’en.

Gratis bellen en SMS’en aan boord Costa Cruises

Passagiers aan boord van een van de veertien schepen van Costa Cruises kunnen vlak voor vertrek de app MyCosta Mobile downloaden. Daarmee kunnen ze aan boord gratis en onbeperkt bellen en SMS’en. Maak je bijvoorbeeld een cruise met de Costa neoRomantica en zit jij in een van de heerlijke restaurants, terwijl je partner in het voorste deel van het schip geniet van de Samsara Spa of de fitness, dan kun je hem of haar gewoon gratis via de app bellen of SMS’en. Met de app kun je ook naar een andere hut bellen of naar bepaalde faciliteiten aan boord zoals de restaurants, Spa en tour office.

Mobiel bellen en SMS’en via app bij Costa Cruises

De MyCosta Mobile-app is voor vertrek te downloaden in de Google Play Store of de App Store en kan gebruikt worden op smartphones en tablets die op iOS 5.0 of hoger of Android-versie 2.3 en hoger. De app is beschikbaar ih het Italiaans, Engels, Frans, Duits, Spaans en Portugees. Na downloaden moet je je even aanmelden en registreren. Aan boord van het cruiseschip hoef je alleen maar verbinding te maken met het wifi-netwerk van het cruiseschip en je kunt onbeperkt bellen en SMS’en met andere gasten.

Costa cruise boeken

Cruises van Costa Cruises zijn onder meer te boeken bij TUI, Stip Reizen en Cruisetravel.

Onbeperkt bellen en SMS’sen op cruiseschepen van Costa Cruises
5 (100%) 1 vote[s]

Delen

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.