Shadow

Open dagen cruisemaatschappijen

Cruiserederijen Cruise Travel en Costa Cruises bieden potentiele cruisegangers de gelegenheid het  cruiseschip de Costa neoRomantica van binnen te bekijken en de cruisesfeer te proeven. Dat kan op de cruisedagen die in juni, juli en augustus gehouden worden.

Open cruise dagen

costa-cruises-neo-romantica

Op vijf dagen in juni, juli en augustus ligt de Costa neoRomantica aan de kade van de Passenger Terminal in Amsterdam en gaat de loopplank open voor publiek. Cruiseliefhebbers krijgen letterlijk een voorproefje van het cruiseleven, want terwijl de passagiers van het schip aan wal gaan voor excursies, worden bezoekers aan boord getrakteerd op een lunch. Ondertussen krijgen zij de gelegenheid om het cruiseschip met eigen ogen te bekijken. Tijdens een rondleiding loopt u langs alle faciliteiten en openbare ruimtes van het schip: van zwembaden en casino tot kinderclub en restaurants. Na een informatieve presentatie volgt een spetterende s howimpressie!

De Cruise Dagen zullen plaatsvinden in de Passenger Terminal in Amsterdam. De exacte data en entreekosten staan vermeld op de speciale website www.cruisedagen.nl.

De Costa neoRomantica is in de winter 2011/2012 geheel gerenoveerd en voorzien van onder meer nieuwe lounges, waarvan er één ook als theater wordt gebruikt, en een Samsara Spa. Het interieur van de neoRomantica is stijlvol met moderne meubels en pasteltinten.