Phoenix cruises nu ook bij Oad

Geplaatst door Redactie op 5 maart 2015 om 14:26 in de categorie Cruise nieuws

Cruises van PhoenixCruises van de Duitse rederij Phoenix zijn nu ook te boeken bij Oad. Beide partijen hebben daarvoor een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Daardoor kan Oad niet alleen riviercruises, maar ook zeecruises aanbieden.

Phoenix bestaat 42 jaar en is specialist in rivier- en zeecruises van Duitsland. Het behoort tot de top tien touroperators van Duitsland. Phoenix Reisen biedt prachtige cruises op de zeeschepen MS Amadea, MS Artania en MS Albatros en beschikt over ongeveer 50 rivierboten op de mooiste waterwegen in de wereld.

Riviercruises bij Oad

Oad biedt al jaren riviercruises aan. “Nu voegen we daar exclusieve zeecruises aan toe zoals een Donaucruise van Passau naar de Donau-delta in Bulgarije”, aldus Frans Schuitemaker, directeur Oad. “Vanaf vandaag kunnen reizigers ook een zeecruise bij Oad boeken naar ondermeer IJsland, Spitsbergen en de Noorse fjorden”. Oad bus zal het vervoer verzorgen vanuit verschillende opstapplaatsen in Nederland naar de vertrekhavens (Bremerhaven, Passau en Keulen) in Duitsland. Oad is de exclusieve partner van Phoenix Reisen voor de Nederlandse markt.

De samenwerking past in de strategie die Oad heeft ontwikkeld na de doorstart in 2013. “We doen nog steeds waar we goed in zijn; we ontwikkelen eigen Oad-reizen, maar we gaan niet meer alles zelf doen. Daarom werken we samen met specialistische partners binnen en buiten de reisbranche. Zo krijgen bijvoorbeeld gespecialiseerde kleinere reisaanbieders op onze website de mogelijkheid om hun diensten toegankelijk te maken bij een breed publiek. De komende tijd zullen we meer innovatieve samenwerkingen introduceren,” aldus Schuitemaker.

Vergelijk de cruises van Phoenix bij Oad met die van Cruisetravel.

Phoenix cruises nu ook bij Oad
5 (100%) 1 vote[s]

Delen

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.