Shadow

Princess Cruises stapt over op de ‘Ocean Medallion’

Princess Cruises stapt samen met de andere rederijen binnen de Carnival Corp. groep over op de Ocean Medallion. Deze innovatie zorgt er door de meervoudige mogelijkheden van de chip in deze medaille voor, dat de passagierservaringen naar een nog hoger niveau kunnen worden gebracht.

Regal Princess

De ervaren cruisers zijn gewend aan hun plastic kaart die ze bij inscheping ontvangen. Hiermee krijg je toegang tot je hut, kun je van en aan boord van je cruiseschip komen en er aan boord je uitgaven mee doen. Deze kaart wordt nu vervangen door een medaille die niet groter is dan een klein muntstuk en ongeveer 50 gram weegt. Hierdoor kan de passagier deze op alle mogelijke manieren meebrengen. Als sieraad om de pols, nek of in de broekzak. Dit zorgt ervoor dat de fysieke en digitale werelden worden samengebracht tot een unieke persoonlijke service.
Deze ‘Ocean Medallion’ kan kosteloos worden opgewaardeerd naar de ‘Ocean Compass’. Die biedt gepersonaliseerde, digitale extra informatie die de passagier in deze chip kan inbrengen, om z’n cruise-ervaring nog verder te verbeteren.

Beide bovenstaande mogelijkheden, gecombineerd met een onzichtbaar netwerk van sensoren en computeronderdelen op het gehele schip, bij de terminals en op de bestemmingen, zorgen gezamenlijk voor de zogenaamde “Experience Innovation Operating System” –xiOS en is gebaseerd op de zogenaamde ‘internet of things’-technologie.

De voordelen en mogelijkheden van deze medaille:

  • Snellere in- en ontscheping in de havens;
  • De deur naar de stateroom gaat automatisch open als de passagier aan komt lopen;
  • De passagier vindt eenvoudig familie en vrienden op het schip. De technologie helpt de passagier om zo snel mogelijk van A naar B te komen, zoals een gps in een auto;
  • Maakt het mogelijk om aankopen te doen, zonder dat hier extra handelingen met een kaart of papieren nodig zijn;
  • Verhoogt de service bij het eten. Het personeel kent de voorkeuren voor eten en drinken van de passagier;
  • Passagiers kunnen aangeven hoe laat en waar ze hun drankje willen hebben;
  • Geeft toegang tot het interactieve entertainment aan boord;
  • Een sterk verbeterde interactie tussen de passagiers en het personeel.

In november dit jaar heeft de Regal Princess van Princess Cruises de primeur hebben binnen de Carnival Corp. schepen. In 2018 volgen de Royal Princess en Caribbean Princess. De totale implementatie binnen de Princess Cruises vloot zal enkele jaren in beslag nemen.

Aanbiedingen Regal Princess

Boek cruises van Princess Cruises bij Captain Cruise, Cruisewinkel en CruiseReizen.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.