Shadow

Princess Cruises voltooit renovatie Crown Princess

Princess Cruises heeft recent de renovatie van de Crown Princess afgerond. Het cruiseschip, dat plaats biedt aan 3080 passagiers, heeft nieuwe horeca gekregen. Ook de spa en de fitnessruimte zijn gemoderniseerd en in alle hutten zijn nieuwe, luxe bedden geplaatst.

De Crown Princess in Glacier Bay, Alaska © Princess Cruises
De Crown Princess in Glacier Bay, Alaska © Princess Cruises

De Crown Princess vaart momenteel in de Middellandse Zee. Later dit jaar volgt een vaarseizoen in de Caribbean. In het voorjaar en de zomer van 2019 meert de Crown Princess af in Southampton voor een serie van cruises om Groot-Brittannië.

Renovatie Crown Princess met nieuwe horeca

Tijdens de renovatie van de Crown Princess zijn vier eetgelegenheden op het bovenste dek vernieuwd en van naam veranderd. De Salty Dog Grill (voorheen Trident Grill) serveert nu burgers, hotdogs en taco’s met gegrilde chipotle-lime kip of geroosterde zoete aardappel-groene chili. De Slice (voorheen Prego Pizzeria) serveert eigen Napolitaanse pizza. Verder staan nieuwe gerechten als ‘deep dish focaccia’ met marinara, gehaktballen en kaas,’California ambachtelijke toast’ met avocado of caprese en ‘sliced stromboli’, gebaseerd op Italiaanse pizza Calzone op de menukaart. In de Coffee & Cones (voorheen Sundaes Ice Cream Bar) kun je de lekkerste ijscoupes, gratis ijshoorntjes en koffiespecialiteiten krijgen. En The Mix is de nieuwe naam van de voormalige zwembadbar Mermaid’s Tale.

Luxe bedden in alle hutten
De nieuwe bedden in alle hutten zijn exclusief ontworpen voor Princess Cruises. Het bed omvat onder meer een zacht linnen, versterkte matras ondersteuning en een kingsize deluxe kussen gevuld met veren of anti-allergisch microfibre. Princess heeft voor het ontwerp samengewerkt met Dr. Michael Breus, bekend slaapexpert en WebMD adviseur.

Nieuwe premium staterooms

Verder heeft de cruiserederij op de Crown Princess nog wat andere veranderingen doorgevoerd, zoals de introductie van de ‘Club class’ mini-suite. Die behoren tot een nieuwe premium stateroom categorie. Club class omvat een besloten diner ruimte met uitgebreide menu opties in één van de hoofdrestaurants, upgraded voorzieningen in de hut en priority inscheping en ontscheping.

Verder heeft Princess nieuwe kinderactiviteiten in samenwerking met Discovery Channel ontwikkeld. Het winkelaanbod is uitgebreid met een Effy Fine Jewelry boutique. Tevens zijn de vloerbedekking, de verlichting, de bar en de televisieschermen in het casino vervangen. Ten slotte is het Princess Cruises-logo op de boeg geschilderd.

De renovatie van de Crown Princess maakt deel uit van een 330 miljoen pond sterling kostend renovatieprogramma van de 18 schepen tellende vloot van Princess Cruises. Inmiddels is ook de Sun Princess twee weken in droogdok geweest en weer in de vaart genomen. Kijk voor de beste aanbiedingen bij onder meer Cruisewinkel, Dreamlines, Captain CruiseCruisetravel, Zeetours en CruiseReizen.nl.

Lees meer nieuws over cruisemaatschappij Princess Cruises.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.