Shadow

Reizen per cruiseschip, verkennen per fiets

Hollands fietsen en Italiaans cruisen: een ideale mix. Daarom biedt MSC Cruises ook fietstochten aan tijdens de cruises met de MSC Magnifica. Een excursie met gids of zelf met de tweewieler op pad; het behoort vanaf nu allemaal tot de mogelijkheden. En opstappen doe je gewoon in Amsterdam! De MSC Magnifica vertrekt in 2013 maar liefst 18 keer vanuit Nederland.

Luxe en comfort op MSC cruises

Het moderne en stijlvolle ontwerp combineert ultiem comfort met een vernieuwd design en de laatste technologische snufjes. Zo is het schip bijzonder energiezuinig zonder in te boeten aan luxe. Er is een zwembad waarvan het dak bij minder goed weer gesloten kan worden en een extra groot aantal hutten heeft een balkon. Het schip biedt ruimte aan 2.500 gasten, die door de 1.000-koppige crew dag in, dag uit in de watten worden gelegd.

In het hart van het schip zorgt de Aurea Spa voor een oase van rust, de vijf restaurants staan garant voor culinair genieten en in het theater en de bioscoop staan dagelijks de nieuwste shows op het programma. Tel daar de drie zwembaden, talloze bars en lounges en warme Italiaanse sfeer bij op en de vakantie kan niet meer stuk.

De MSC Magnifica hier op archieffoto in de Amsterdamse haven. © Nico van Dijk
De MSC Magnifica hier op archieffoto in de Amsterdamse haven. © Nico van Dijk

Sportief genieten op MSC cruises

De komst van de MSC Magnifica betekent een typisch Hollandse uitbreiding van het excursieaanbod van MSC Cruises. Behalve tours per bus en te voet, behoren nu ook fietstochten tot de mogelijkheden. Dat betekent sportief genieten van bruisende steden als Hamburg en Dover en van alle mooie plekjes waar de tweewieler je verder brengt. Je kunt je eigen fiets meenemen of fietsen huren. Volg een van de routes of stippel met vrienden, familie of liefje een eigen gezellige of romantische route uit.

Cruises van MSC boeken? Kijk voor aanbiedingen bij CruiseReizen.nl, Captain Cruise, Cruisewinkel, Stip Reizen en TUI. Of boek rechtstreeks bij Msccruises.nl.

Dit voorjaar maakt de MSC Magnifica reizen door Noordwest-Europa. Zo doet het schip verschillende steden in Duitsland, Engeland, Frankrijk en België aan. Op al deze reizen zijn voldoende mountainbikes aanwezig om sportieve gasten de kans en de vrijheid te bieden zelf of met de gids op pad te gaan. Naast de genoemde landen organiseert MSC Cruises verder ook fietstours in IJsland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Ierland en Rusland.

Lees ook:  Cruisen in Kroatie: varen en fietsen of lees meer artikelen over MSC Cruises.