Shadow

Robin West nieuwe Manager Expeditie Operations & Planning bij Seabourn

Cruiserederij Seabourn heeft expeditieleider Robin West aangesteld als Manager Expeditie Operations & Planning. In deze functie staat West aan het hoofd van alle cruise programma’s van Seabourn in Patagonië en Antarctica. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe landexpedities en excursies voor de rederij in andere regio’s in de wereld.

De nieuwe aanstelling van West volgt op zijn eerdere functie als expeditieleider aan boord van het ultraluxe cruiseschip Seabourn Quest, tijdens het succesvolle eerste seizoen met vier reizen naar Antarctica en Patagonië, tussen november 2013 en februari 2014.

Bij Seabourn zal West verantwoordelijk zijn voor de planning en het managen van de Seabourn cruises in Patagonië en de Antarctische gebieden. Daarnaast zal hij zijn rol als expeditieleider aan boord voortzetten tijdens het Antarctica seizoen van de rederij.

Ook mee met Seabourn op een van de bijzondere cruises naar Patagonië en de Antarctische gebieden? Kijk hier voor het aanbod.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.