Shadow

Royal Caribbean International start cruises naar Cuba

De rij van vliegmaatschappijen en cruiserederijen die naar Cuba gaan, wordt steeds langer. Ook Royal Caribbean International start cruises naar Cuba.

Cruises naar Cuba vanuit Miami en Tampa

Empress of the Sea cruises naar Cuba

Het voor 50 miljoen dollar gerenoveerde Empress of the Seas is het eerste schip uit de vloot van Royal Caribbean International dat Cuba aandoet. Op 19 april 2017 zal het schip vanuit Miami aan een 5-nachten cruise naar Cuba beginnen. Daarna zal het schip Tampa als thuishaven krijgen. Vanuit Tampa vertrekken op 30 april 2017 een 7-nachten-cruise naar Cuba. Op 20 mei 2017 vertrekt een 5-nachten cruise naar Havanna.

Cruises van vier, vijf en zeven nachten naar Cuba

De Empress of the Seas maakt in de zomer van 2017 als eerste schip van Royal Caribbean vanuit Tampa cruises van 4 of 5 nachten naar Cuba en andere Caraïbische bestemmingen. Als grootste schip dat cruises vanuit Amerika naar Cuba biedt de Empress of the Seas cruisepassagiers de mogelijkheid de Cubaanse cultuur te leren kennen. Bezoek in Havana een UNESCO World Heritage site, de oude stad, de historische buurten en de lokale markt. Of bezoek het Havana’s rum museum en de plaatsen waar Ernest Hemingway in Havana verbleef. Lokale experts laten de cruisepassagiers kennis maken met de historie, de cultuur en de lokale bevolking.

Aan boord van Empress of the Seas kunnen de cruise-opvarenden zich al in Cuba wanen, van Café con Leche in Café Royal tot Salsa muziek. Het schip zal een variatie van activiteiten organiseren die in het teken staan van het eiland. Daarnaast zijn er aan boord nog andere activiteiten zoals de klimmuur, zwembaden, whirlpools, adults-only solarium, Vitality Spa en het Adventure Ocean programma voor de jongste passagiers.

Behalve Royal Caribbean International bieden ook MSC Cruises, Star Clippers, Seabourn en Regent Seven Seas cruises naar Cuba aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.