Shadow

Seabourn expeditiecruises in 2023- 2024 in Alaska en British Columbia

Ook Seabourn Cruise Line, de meest ultraluxe cruisemaatschappij, heeft voor het seizoen 2023 – 2024 in Alaska en British Columbia een indrukwekkend aanbod van uitdagende optionele expedities aangekondigd. Passagiers kunnen kajak-, Zodiac-, catamaran- en wandeltochten boeken. Deze staan onder begeleiding van een deskundig Seabourn expeditieteam. Het samengestelde expeditieteam bestaat uit ervaren wildernisexperts, wetenschappers, historici en Zodiac-operators. Seabourn-excursies kunnen vooraf worden gereserveerd.

Seabourn cruises naar Alaska en Canada

Seabourn cruises naar Alaska doen onder meer ook Endicott Arm en Dawes Glacier aan. © Seabourn Cruise Line
Seabourn cruises naar Alaska doen onder meer ook Endicott Arm en Dawes Glacier aan. © Seabourn Cruise Line

Cruises naar Alaska

In het seizoen 2024 zijn er 25 reizen in Alaska, de Pacifische kust, en Canada en New England.

Seabourn Odyssey zal “The Great Land” verkennen voor een totaal van 18 routes van zeven tot 11 dagen van de late lente tot in de late herfst van 2024 langs de kusten van Canada en New England. Het wordt een van de laatste cruises van de Seabourn Odyssey, want het schip wordt verkocht.

Seabourn Quest vaart in het herfstseizoen in Canada en New England. Stap aan boord en ontdek de schoonheid van het noordoosten. Vergaap je aan de prachtige kleuren die variëren van karmozijnrood en goud, citroen en amber. Ontdek het rood en oranje van de bossen langs de Saguenay Fjord tot aan de kust van de St. Lawrence River.

Tijdens elke Alaska-cruise zal het schip spectaculaire gletsjers bezoeken zoals Glacier Bay, Hubbard Glacier of Tracy/Endicott Arm. Ook het speciale Ventures by Seabourn-programma met expedities aan wal wordt aangeboden.

Seabourn Odyssey 14 daagse cruise naar de gletjers en fjorden. Vertrek vanaf Vancouver, British Columbia (juli 2023 – augustus 2024)
Seabourn Odyssey 7-daagse cruise naar Alaska. Vertrek van Vancouver, British Columbia (Juli 2023 – augustus 2024)
Seabourn Odyssey 7-daagse cruise naar de fjorden en inside doorgang in Canada. Vertrek vanaf Juneau, Alaska (augustus 2023 – augustus 2024)
Seabourn Odyssey 14-daagse cruise naar Glacier bay, fjorden en doorgang in Canada, Vertrek vanaf Vancouver, British Columbia (augustus 2023 – mei 2024)
Seabourn Odyssey 7- daagse cruise naar Glacier Bay en doorgan in Canada. Vertrek van Juneau, Alaska (september 2023 – mei 2024)
Seabourn Odyssey 10-daagse cruise naar de fjorden. Vertrek vanaf Vancouver, British Columbia (september 2023- juni 2024)
Seabourn Venture 11 daagse cruise naar Alaska. Vertrek vanaf Whittier, Alaska (september 2023)
Seabourn Odyssey 11-daagse cruise met inside doorgang en Glacier Bay. Vertrek vanaf Vancouver, British Columbia (september 2023)
Seabourn Odyssey 7-daagfse cruise met inside doorgang en Glacier Bay. Vertrek van Vancouver, British Columbia (mei 2024)
Seabourn Odyssey 11-daagse cruise met inside doorgang en de fjorden van Alaska. Vertrek vanaf Vancouver, British Columbia (juni 2024)

Boek een cruise aanbieding met Seabourn bij CruiseOnline, Sunweb, Captain Cruise, Cruise Travel, Zeetours, Cruisewinkel en CruiseReizen.nl.

Lees ook: tips voor cruises

Seabourn cruises naar Canada en New England

Het expeditieteam neemt de gasten niet enkel mee op excursies, maar deelt ook hun kennis en ervaringen aan boord van de Seabourn Sojourn met o.a. gratis lezingen over hun vakgebieden, zoals maritieme biologie, geologie, ornithologie en geschiedenis. De experts zijn verder beschikbaar om de gasten aan boord te wijzen op dieren in het wild, om hen bij het diner te vergezellen en om vragen te beantwoorden over de wilde en ongerepte wonderen. Daarnaast vertelt het team hun avonturen met verhalen en foto’s via Seabourn’s Ventures Tracker. Meer over cruises naar Alaska.

Tijdens de Caraïbische cruise brengen culinaire demonstraties van Port-to-Table, EXC Talks en andere verrijkingsprogramma’s de regionale culturen aan boord via boeiende activiteiten en speciale presentaties. Passagiers kunnen ervoor kiezen om de havenbestemmingen zelfstandig te verkennen of door middel van gesponsorde tours met schepen die volgens de gezondheidsrichtlijnen van de lokale havens worden uitgevoerd.

Bekijk de video van de optionele Seabourn-excursies in Alaska

https://youtu.be/DKLlcODgGu4

Boek een cruise aanbieding met Seabourn bij CruiseOnline, Sunweb, Captain Cruise, Cruise Travel, Zeetours, Cruisewinkel en CruiseReizen.nl.

Lees ook: tips voor cruises

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram. Tips en suggesties voor een artikel? Stuur een mail naar redactie @ decruisegids.nl (zonder spaties in het mailadres). Reageren kan onder dit artikel.

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.