Shadow

Seabourn expeditiecruises in Alaska en British Columbia

Seabourn Cruise Line, de meest ultraluxe cruisemaatschappij, heeft voor het seizoen 2019 in Alaska en British Columbia een indrukwekkend aanbod van uitdagende optionele expedities. Passagiers kunnen kajak-, Zodiac-, catamaran- en wandeltochten boeken die onder begeleiding staan van een deskundig Seabourn expeditieteam. Het samengestelde expeditieteam bestaat uit ervaren wildernisexperts, wetenschappers, historici en Zodiac-operators. Seabourn-excursies kunnen van tevoren door gasten worden gereserveerd.

Maak Alaska-cruise met de Seabourn Sojourn © Seabourn Cruise Line/Aviareps
Maak Alaska-cruise met de Seabourn Sojourn © Seabourn Cruise Line

Het expeditieteam neemt de gasten niet enkel mee op excursies, maar deelt ook hun kennis en ervaringen aan boord van de Seabourn Sojourn met o.a. gratis lezingen over hun vakgebieden, zoals maritieme biologie, geologie, ornithologie en geschiedenis. De experts zijn verder beschikbaar om de gasten aan boord te wijzen op dieren in het wild, om hen bij het diner te vergezellen en om vragen te beantwoorden over de wilde en ongerepte wonderen. Daarnaast vertelt het team hun avonturen met verhalen en foto’s via Seabourn’s Ventures Tracker.

Bekijk de video van de optionele Seabourn-excursies in Alaska

Voor cruisereizigers die overwegen in 2019 een cruise naar Alaska en British Columbia te boeken, is er nu een extra stimulans om een ‘Veranda for Ocean-View’ upgrade te boeken. Het aanbod, dat geldig is tot en met 13 februari 2019 als onderdeel van het Signature Savings-evenement, biedt de waarde van een Veranda-suite voor de prijs van een Veranda-suite met zeezicht.

Cruises naar Alaska: ‘America’s last frontier ontdekken

Er zijn verschillende cruises beschikbaar om ‘America’s Last Frontier’ te ontdekken, van 11-, 12- en 14-daagse Alaska-routes aan boord van de Seabourn Sojourn, gepland van juni tot oktober 2019. De unieke reizen combineren de populairste havens van Alaska met zelden bezochte verborgen pareltjes van de Inside Passage en British Columbia, inclusief bestemmingen zoals Alert Bay en Klemtu.

En wie niet genoeg kan krijgen van het schip, kan in 2020 met de Seabourn Sojourn een wereldcruise maken.

Bekijk aanbiedingen van Seabourn cruises via onze zoek- en boekpagina boek bij Cruisewinkel, CruiseReizen.nl, Zeetours, Dreamlines, Captain Cruise en Cruisetravel.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.