Shadow

Seabourn presenteert cruiseaanbod 2015

Seabourn QuestDrie bekroonde schepen van Seabourn – Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn en Seabourn Quest –, vormen bij de start van het Europees seizoen in 2015 de modernste ultraluxueuze vloot in de regio. Het trio zal meer dan 100 verschillende bestemmingen aandoen tijdens 7- tot 24-daagse cruises. Reizigers hebben keuze uit bijna 60 vertrekdata.

Europese cruises van Seabourn in 2015

De Seabourn cruises omvatten een aantal van de mooiste bestemmingen van Europa. De schepen varen langs de Franse Côte d’Azur en Italiaanse Riviera, de fjorden van Noorwegen en de Griekse eilanden. De gasten overnachten in een aantal populaire steden, zoals Barcelona, Parijs (Rouen), Malta, Amsterdam, Edinburgh (Leith), Sint-Petersburg en Istanbul, zodat ze over meer dan voldoende tijd beschikken om deze bestemmingen te verkennen.

Cruises door de Middellandse Zee met de Seabourn Odyssee

Seabourn Odyssey verkent de pittoreske Griekse eilanden, de historische steden van Turkije en de sfeervolle havens aan de Dalmatische kust. Dat gebeurt tijdens 7-daagse cruises met vertrek vanuit Athene, Istanbul en Venetië. Het cruiseschip meert aan in authentieke plekjes als Monemvasia en Nydri in Griekenland, evenals populaire havens zoals Dubrovnik, Mykonos en Santorini. Bij veel van deze cruises is ook een bezoek aan Kusadasi in Turkije gepland, met een gratis “Evening at Ephesus”, een klassiek privéconcert in de oude ruïnes onder de sterren.

Seabourn Sojourn: cruises naar Frankrijk en Italie

Seabourn Sojourn doorkruist het westen van de Middellandse Zee tijdens een reeks van 7-, 10- en 11-daagse rondreizen tussen Monte Carlo en Rome. Deze cruises luiden de terugkeer van Seabourn naar de Italiaanse Amalfikust in, een van de spectaculairste kustlijnen van Europa. Bovendien vaart Seabourn Sojourn langs de mooiste plekjes aan de Franse Côte d’Azur, met stopplaatsen in jachthavens en authentieke mediterrane eilanden.

Europese en mediterrane cruises van Seabourn Quest

Seabourn Quest start in 2015 haar Europees seizoen met een aantal 7-daagse mediterrane cruises tussen Barcelona en Rome. Daarna volgt een 18-daagse reis naar Kopenhagen, langs de westkust van Europa. Tijdens de rest van het seizoen vaart het schip in Noord-Europa. Op het programma staan 7-daagse cruises naar de Baltische staten en Scandinavië, tussen Kopenhagen en Stockholm. Verder staan twee 14-daagse rondreizen gepland naar de Noorse fjorden en de Noordkaap. Het seizoen wordt afgerond met een 24-daagse cruise van Kopenhagen naar Montreal. Onderweg wordt aangelegd in typische steden en havens in Ierland, Schotland, de Faeröer Eilanden, IJsland, Groenland, Newfoundland en Quebec.

Op veel cruises kunnen de gasten een “Marina Day” beleven. Ze kunnen gratis watersporten vanuit het opengeklapte watersportplatform van het schip in een schilderachtige haven in de Middellandse Zee. Bekijk aanbiedingen van Seabourn cruises via onze zoek- en boekpagina of boek bij CruiseReizen.nl, Cruisetravel of Zeetours.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.