Silversea cruises nu ook inclusief excursies en wifi

Geplaatst door Redactie op 21 januari 2015 om 10:11 in de categorie Cruise nieuws

Silver Spirit van Silversea CruisesDe ultraluxe rederij Silversea Cruises biedt vanaf half januari een nieuw pakket aan Middellandse Zee cruises. Bij de cruises zijn excursies en wifi inbegrepen.

Silversea Cruises noemt dit ‘ultra inclusive cruises’. Silversea cruises bood altijd al all inclusive cruises aan, maar door ook excursies en twe uur wifi per dag per gast in de prijs op te nemen, wil de cruiserederij nog aantrekkelijker worden voor de actieve luxe cruiseganger. Voor cruisereizigers die een grote suite uit de Medaillion-categorie of hoger boeken, is onbeperkt wifi bij de prijs inbegrepen.
Silversea Cruises bood haar gasten onder meer al een butler-service in alle suites, wijnen, champagne, een bar in de suite die voorzien is van de favoriete drankjes van de gast, lezingen en vervoer naar de stad (in de meeste havens).

Het aanbod is alleen geldig voor boekingen voor een van de 52 Middellandse Zee-cruises die na 15 januari 2015 zijn geboekt. Silversea cruises zijn te boeken bij onder meer Cruistravel en Zeetours.

Silversea cruises nu ook inclusief excursies en wifi
5 (100%) 1 vote[s]

Delen

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.