Shadow

Silversea cruises biedt nog meer all-inclusive in Azië

Naast extra’s aan boord van cruises in de Middellandse zee, stelt Silversea Cruises volgend jaar ook all-inclusive pakketten voor op haar Azië-afvaarten.

Passagiers aan boord van de Silver Shadow genieten dan bovenop alle bestaande Silversea-voordelen van een selectie landexcursies  en gratis Wi-Fi. “Het is onze bedoeling de gasten een ontspannen luxe-ervaring aan te bieden.Ik ben ervan overtuigd dat we daar met onze uitgebreide all‐in formule in slagen” zegt Rony Broun, salesmanager voor de Benelux. De nieuwe formule betekent dat de gasten minstens één uur per dag gratis op het internet kunnen. Wie in de  duurdere suites logeert, beschikt over onbeperkt internet.

silversea-silver-shadow

Silversea Cruises wordt beschouwd als een vernieuwer in het ultra-luxueuze cruisesegment. De vloot bestaat uit kleine, gezellige cruiseschepen met enkel suites (Silver Cloud, Silver Wind, Silver Shadow, Silver Whisper en Silver Spirit) die het comfort bieden van de grote cruiseschepen en die gemakkelijk in pittoreske, kleinere havens kunnen aanmeren. Samen met de expeditieschepen Silver Explorer en Silver Galapagos varen deze elitevaartuigen langs alle zeven continenten en worden er luxe-cruises aangeboden op de Middellandse Zee, in de Caraïben, langs het Noorden Zuidpoolgebied en meer dan 800 andere fascinerende bestemmingen daartussen.

Cruises met Silversea Cruises zijn te boeken bij onder meer CruiseReizen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.