Shadow

Stap aan boord van The Love Boat themacruise

Liefde, spannend en nieuw. Kom aan boord, we verwachten jullie. Dit was de slogan van de televisieserie The Love Boat die van 1977 tot 1986 uitgezonden werd. En dat is ook de slogan voor een speciale Love Boat Cruise van Princess Cruises. De cruise is een eerbetoon aan de onlangs overleden acteur Gavin MacLeod die de rol van Captain Stubing vertolkte.

Crew van de serie The Love Boat
Stap aan boord van de speciale ‘Love Boat Cruise’ en vaar mee met de tv-sterren van toen ©Princess Cruises

De Majestic Princess zet koers voor deze bijzondere cruise, met aan boord de originele cast van de serie. Met deze cruise eren ze hun vriend en ieders favoriete ‘Captain Stubing’  Deze zevendaagse cruise vaart van 26 februari 2022 tot 5 maart 2022 van de haven van Los Angeles (San Pedro) naar de Mexicaanse Rivièra.

Majestic Princess
Majestic Princess©PR

Sterren uit de show aan boord

Jill Whelan speelde de rol van Vicki Stubing en is de gastvrouw van de cruise. Ze wordt vergezeld door Love Boat collega’s Cynthia Lauren Tewes (Julie McCoy), Bernie Kopell (Doc), Fred Grandy (Gopher) en Ted Lange (Isaac). Samen zullen ze hun favoriete herinneringen uit de show delen, deelnemen aan verschillende activiteiten en wijlen Gavin MacLeod eren. Hij was meer dan 35 jaar merkambassadeur voor Princess Cruises tot zijn overlijden in mei 2021, 90 jaar oud.

De reis vertrekt op MacLeods verjaardag – 28 februari – en vaart op de kenmerkende Mexicaanse Rivièra-route van de Love Boat. Hierbij dienden de cruiseschepen van Princess Cruises als de zeegaande co-ster van de serie. Er wordt aangelegd in de havens van Puerto Vallarta, Mazatlan en Cabo San Lucas. 

“De hereniging met de cast voor deze zeer speciale ‘Love Boat’ themacruise en het vieren van de blijvende impact van de show met gasten zal zeker nostalgisch, leuk en ongelooflijk gedenkwaardig zijn,” zei Jill Whelan, Celebrations Ambassador voor Princess Cruises. “Hoewel we altijd graag in contact komen met fans zal deze cruise extra speciaal zijn omdat we ook het leven en de carrière van Gavin zullen vieren, onze onverschrokken leider, die niet alleen mijn vader speelde op tv, maar ook een echt vaderfiguur voor mij was buiten de show.”

Wat kun je zoal verwachten op de Love Boat thema cruise:

  • Feestelijke afvaart inclusief de populaire 1970s-geïnspireerde Love Boat Disco Deck Party die speciaal voor deze themacruise terugkeert
  • Vraag en antwoord gesprekken met de cast, delen van favoriete herinneringen aan de show en MacLeod
  • Verjaardagsfeest ter ere van MacLeod
  • Uitzending van afleveringen van “Love Boat” op Movies Under the Stars en in staterooms
  • Love Boat trivia met de Cruise Director
  • Fotomomenten met de cast
  • “Love Boat” thema-menu’s en speciale cocktails
  • Themadecoraties en foto-achtergronden

Boek deze eenmalige Love Boat Cruise. Stap aan boord. Ze verwachten je!

Boek cruises van Princess Cruises bij Captain Cruise, Cruisewinkel en CruiseReizen.nl.

Speciaal voor de liefhebbers: bekijk hieronder de video met het originele Lovo-Boat-theme. Een waarschuwing vooraf: die tune blijft de rest van de dag in je hoofd zitten. De originele Love Boat is overigens enkele jaren geleden gesloopt.

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.