Shadow

Ultiem ontspannen met een wellness cruise

Cruisen op zich is al een ultieme manier om te ontspannen, maar met de wellness cruise van Costa Cruises en opstapmogelijkheid in Amsterdam wordt het wel erg relaxed op vakantie gaan.

Wellness-cruise met Costa Cruises

costa-cruises-wellness

Sinds 2005 biedt Costa een luxe concept aan, namelijk de wellness cruise. De zogeheten Samsara Spa, aan boord van zeven Costa schepen, is een geheel nieuwe vorm van wellness. Deze luxe spa heeft een oppervlakte variërend van 3500m² tot maar liefst 6000m² aan boord van de grotere schepen. Deze spa is volledig gewijd aan de verzorging van lichaam en geest. Boekers van een wellness cruise verblijven in een speciale luxere Samsara hut die is voorzien van luxe toiletspullen en de mogelijkheid om in badjas en slippers naar de behandelruimtes te gaan want de hutten geven direct toegang tot de faciliteiten. Natuurlijk is er een speciaal Samsara restaurant, waar hoogwaardige ingrediënten de basis vormen voor een gezonde maaltijd.

Wellness cruise vanaf Amsterdam

Om het geheel nog iets relaxter te maken biedt Costa ook deze zomer weer afvaarten vanuit Amsterdam aan en wel met de Costa neoRomantica. Het is een van de kleinere schepen van de vloot (1800 passagiers), en is vorig jaar na een intensieve verbouwing nieuw in de vaart gekomen. Dankzij de inspanningen van jachtinterieurspecialist ‘Tillberg design’ biedt de neoRomantica een luxe cruisebeleving. Dit geldt in nog grotere mate voor de Samsara Spa aan boord, met 4000m² in verhouding de grootste.

In mei en juli vaart de Costa neoRomantica vanuit Amsterdam naar Denemarken, Zweden, Finland, Rusland en Estland en in juni maakt dit schip een prachtige cruise door de Noorse Fjorden en de Noordkaap. In augustus vaart dit compleet gerenoveerde schip vanuit Amsterdam naar Duitsland, Frankrijk en Portugal. Tijdens de open cruisedagen in juni, juli en augustus is het mogelijk om de Costa neoRomantica te bezoeken.

Update 11 november 2020: De Costa neoRomantica is verkocht en is geen onderdeel meer van de Costa-vloot.

Bekijk aanbiedingen voor cruises met Costa Cruises bij onder meer Zeetours, CruiseOnline, Cruisereizen.nl, Cruise Travel, Corendon, Cruisewinkel, TUI, Sunweb en Stip Reizen.

Lees ook: Yoga-cruises op een Star Clipper