Shadow

Cruisebestemmingen van Regent Seven Seas Cruises in seizoen 2021 en 2022

Regent Seven Seas Cruises onthult 146 nieuwe reizen die vertrekken tussen april 2021 en mei 2022. De reizen zijn onderdeel van de Voyage Collection 2021-2022 en doen 27 nieuwe havens aan. Daarnaast bevat het reisaanbod gloednieuwe cruises van Seven Seas Splendor in Noord-Europa en de Oostzee en de Alaska-reizen van Seven Seas Explorer. Ontdek unieke landprogramma’s, bijzondere excursies en een nieuw aanbod aan UNESCO-werelderfgoed locaties in Japan, Portugal en Italië.

Ontdek nieuwe cruisebestemmingen van Regent Seven Seas Cruises met de Seven Seas Splendor © RSCC
Ontdek nieuwe cruisebestemmingen van Regent Seven Seas Cruises met de Seven Seas Splendor © RSCC

Tussen 1 april 2021 tot het voorjaar van 2022 kunnen passagiers aan boord van de meest luxueuze cruiseschepen ter wereld nieuwe cruisebestemmingen van Regent Seven Seas Cruises ontdekken. De cruisebestemmingen van Regent Seven Seas Cruises in 2021 – 2022 omvatten nieuwe routes naar Alaska, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland, Noord-Europa en Antarctica. Bij het samenstellen van de cruisebestemmingen van Regent Seven Seas Cruises moest de maatschappij onder meer rekening houden met de beperkingen die de Amerikaanse gezondheidsautoriteiten cruisemaatschappijen hebben opgelegd. Zo mogen cruises in Amerika niet langer duren dan zeven nachten. Lees meer over de herstart van cruises in Amerika.

Maar liefst 27 cruises aan boord van de Seven Seas Explorer, Seven Seas Voyager en Seven Seas Mariner bieden Pre- of Post-Cruise landprogramma’s die inclusief zijn. Deze nieuwe programma’s omvatten Vibrant Tokyo, Discover Singapore, Sydney Icons, Natural Wonders of New Zealand, Treasures of the UAE, Cape Town on Own, Glimpse of Balinese Culture, Glimpse of Arabia, San Francisco and Sausalito, A Passion for Rio, and Chilean Wonders and Wines. Tevens zijn er ook andere landprogramma’s beschikbaar en te boeken tegen een meerprijs. Lees ook: Wereldcruise van Regent Seven Seas Cruises in 2021.

Reserveringen en vroegboekkortingen

Boek een cruise van Regent Seven Seas Cruises bij CruiseReizen.nl, Cruisewinkel of Captain Cruise.

Op onze zoek- en boekpagina kun je cruises zoeken op cruisemaatschappij, vaargebied en cruisethema.

Nieuwe cruisebestemmingen van Regent Seven Seas Cruises in 2021-2022: de belangrijkste routes per schip

Cruises met de Seven Seas Splendor

De Seven Seas Splendor is het nieuwste cruiseschip van Regent Seven Seas Cruises. De Splendor is het zusterschip van de Seven Seas Explorer. Het schip kwam in februari 2020 in de vaart en begint in 2021-2022 aan haar inaugurele seizoen met Baltische en Noord-Europese cruises.

 • Vaart tijdens het zomerseizoen in Noord-Europa en in de winter in het Caribisch gebied. Proef authentieke Jamaicaanse gerechten tijdens een overnachting in de haven van het charmante Port Antonio en voel de energie van de voorbereidingen voor Carnaval tijdens een bezoek aan Trinidad en Tobago.
 • Noord-Europa cruises brengen een bezoek aan de Britse eilanden, West-Europa en de Oostzee tijdens reizen van 7 tot 12 nachten. Maak een cruise van Londen naar Kopenhagen.
 • Overnachtingen in Bordeaux, Stockholm, St. Petersburg en Amsterdam.
 • Highlight reis: Southampton – Le Havre – St. Peter Port – Lorient – Bordeaux (overnachting in de haven) – Bilbao – Gijon – Op zee – St. Malo – Southampton (10 mei 2021, 10 nachten).
 • Highlight reis: Kopenhagen – Alesund – Gerainger – Hellesylt – Bergen – Stavanger – Kristiansand – Oslo – Göteborg – Kiel – Ronne – Gdansk – Kaliningrad – Liepaja – Tallinn – St. Petersburg – Helsinki – Stockholm (7 juli 2021, 18 nachten).
 • Op 30 augustus 2021 vertrekt Seven Seas Splendor voor haar allereerste Grand Tour – een luxe reis van 59 nachten die onder meer de populairste havens van West-Europa aandoet. Met 338 gratis excursies om uit te kiezen, zijn passagiers verzekerd van een werkelijk onvergetelijke ervaring. Hoogtepunten zijn onder meer de kleurrijke stad Asilah in Tanger, Marokko, bekend om het paleis, de bazaarwinkels en de culturele keuken; of een rondleiding door de olijfgaarden van een familiedomein in Montenegro, waar gasten het beroemde ‘vloeibare goud’ kunnen proeven.
 • Op 7 december 2021 begint de Seven Seas Splendor aan een cruise van 20 nachten in het Caribisch gebied en Midden-Amerika, waaronder St. Barts, de Bahama’s, Dominica en Antigua. Op kerstavond kunnen de gasten de schilderachtige kustplaats Santo Tomas de Castilla en Guatemala verkennen, evenals een oude Maya-ruïne, indrukwekkende regenwouden en kristalheldere natuurlijke bronnen. Eerste Kerstdag wordt doorgebracht in de betoverende badplaats Costa Maya, Mexico voordat het schip terugkeert naar Miami.

Cruises met de Seven Seas Explorer

 • Eerste zomerseizoen in Alaska (routes van 7 nachten van Vancouver naar Seward). Vaar door Alaska op het toppunt van comfort aan boord van Seven Seas Explorer. Ga op avontuur aan wal in Icy Straight Point, verken de geschiedenis van de Tlingit-cultuur of ontdek de fauna van het gebied van Denali tijdens een van de excursies: Discover Denali.
 • Beleef de Klondike Adventure: een cruise van 7 nachten langs onder meer de Inside Passage en de Hubbard Glacier.
 • Reizen in de herfst en lente omvatten bezoeken aan Japan, China, Vietnam en Thailand.
 • Vanaf eind 2021 begint Seven Seas Explorer aan haar eerste Azië-Pacific seizoen, met acht reisroutes gericht op Australië en Nieuw-Zeeland waarbij alles inclusief is. Winterreizen gaan naar Australië en Nieuw-Zeeland met bezoeken aan Great Barrier Reef, Gold Coast en Nieuw-Zeeland. Geniet van avontuurlijk Australië en Nieuw-Zeeland tijdens de nieuwe excursies: Sydney Icons en de Natural Wonders of New Zealand. Daarnaast zijn er twee nieuwe havens toegevoegd, inclusief een bezoek aan Tasmanië en een bezoek aan de spectaculaire fjorden van het Zuidereiland van Nieuw Zeeland.
 • Highlight reis: Tokio – Nagoya – Osaka (overnachting in de haven) – Op zee – Naha – Naze (eiland Oshima) – Nagasaki – Busan – Op zee – Kochi – Shimizu – Tokio (11 oktober 2021, 12 nachten). Cruise naar de betoverende culturen van Azië met meer reizen naar dit continent dan ooit tevoren, met meer dan 20 overnachtingen en twee nieuwe havens. Ervaar hier nieuwe excursies aan wal zoals Chengdu & Its Pandas of bezoek de nieuw aangekondigde UNESCO-werelderfgoed locatie Mounded Tombs of Ancient Japan.
 • Highlight reis: Hong Kong – Ha Long Bay – Hue – Nha Trang – Ho Chi Minh City – Sihanoukville – Bangkok – Ko Samui – Singapore (18 nov. 2021, 14 nachten).
 • Seven Seas Explorer’s Zen Gardens & Samurai Legends: cruise van 10-nachten, met vertrek op 23 oktober 2021. Een intensieve cruise door Japan, inclusief een stop in de haven van Busan, Zuid Korea.

Cruises met de Seven Seas Voyager

Ook Antarctica maakt vanaf de winter van 2022 deel uit van de nieuwe cruisebestemmingen van Regent Seven Seas Cruises. De Seven Seas Voyager’s Journey to Antarctica van 19 nachten, die het zevende continent toevoegt aan de reeds indrukwekkende bestemmingenlijst van de Regent vloot, is een once-in-a-lifetime rondreis vanuit Buenos Aires.

Het schip vertrekt op 31 januari 2022 en biedt gasten gedurende drie dagen een spectaculair uitzicht op enkele van de bekendste bezienswaardigheden van het Witte Continent en unieke dieren in het wild zoals zeehonden, walvissen, pinguïns en zeevogels. Allemaal te zien vanaf het balkon van de suite of vanaf een van de panoramische uitzichten op het dek. Hoogtepunten zijn onder meer de majestueuze kliffen van Neumayer Channel, de ijzige landschappen van Paradise Bay en het adembenemende onderwaterleven van Dallmann Bay.

Om de ervaring nog gedenkwaardiger te maken, kunnen gasten ook genieten van een gratis drie nachten durend Chilian Wonders and Wines pre-cruise landprogramma, of een gratis drie nachten post-cruise landprogramma in het levendige Buenos Aires. Het is de eerste keer sinds 2011 dat de luxe cruiserederij naar deze regio afvaart.

 • Cruises in het begin van het zomer en herfst naar het Oostelijke Middellandse Zeegebied bevatten bezoeken aan de Turkse en Griekse eilanden en Holy Land.
 • Herfst cruises naar Afrika en Arabië – inclusief een terugkeer naar de Seychellen, Mauritius en Réunion. Verken Afrika met retourcruises vanuit Kaapstad, een nieuwe haven in Madagaskar en stopplaatsen langs de oostkust, met bezoeken aan de Seychellen tot Réunion. In Arabië zijn nieuwe excursies toegevoegd en genieten gasten van culinaire hoogstandjes van de Ottomanen.
  Het winterprogramma maakt een Trans-Atlantische oversteek van de Zuid-Atlantische Oceaan tijdens Kerst, richting Zuid-Amerika.
 • Een reis naar Zuid-Amerika is inclusief een adembenemende cruise door geselecteerde gebieden van Antarctica.
 • Highlight reis: Abu Dhabi – Fujairah – Muscat – Salalah in Oman – Mahé – Praslin – Port Louis – Pointe Des Galets – Fort Dauphin – Maputo – Richards Bay – Mossel Bay – Kaapstad (30 oktober 2021, 22 nachten).

Cruises met de Seven Seas Mariner

 • In de lente en zomer van 2021 vaart Seven Seas Mariner over de Middellandse Zee. De reizen zijn inclusief een terugkeer naar de Zwarte Zee met overnachtingen in Roemenië, Bulgarije en Oekraïne. Deze reizen duren voornamelijk 7 nachten. Bezoek zes nieuwe mediterrane havens. Van de oude stad Nessebur in Bulgarije tot de moderne, lokale charmes van Igoumenitsa in Griekenland en verken de nieuwe UNESCO-werelderfgoed locaties in Portugal en Italië. Highlight reis: Istanbul – Nessebur – Constanta – Odessa – Bozcaada – Ephesus (Kusadasi) – Bodrum – Rhodos – Santorini – Mykonos – Athene (Piraeus) (20 juni, 2021, 12 nachten).
 • In de herfst steekt het schip de Atlantische Oceaan over voordat de Amazone rivier wordt bevaren en vervolgens zal het Panamakanaal doorkruist worden op weg naar San Francisco. Ga op avontuur tijdens een reis door de Amazone aan boord van Seven Seas Navigator, Seven Seas Mariner of Seven Seas Voyager en maak gebruik van twee gloednieuwe landprogramma’s Passion for Rio en Chilean Wonders and Wines. Geniet vervolgens van een reis door schilderachtig Antarctica.
 • Op 5 januari 2022 begint Seven Seas Mariner aan Regent’s wereldcruise door de Aziatische-Pacifische regio.

Cruises met de Seven Seas Navigator

Tot de nieuwe cruisebestemmingen van Regent Seven Seas Cruises behoort ook Iles des Saintes op Guadeloupe in het Caraïbisch Gebied. Iles des Sainte is een van de havens op de 30 nachten durende Complete Caraïbische rondvaart, die vanuit Miami exotische bestemmingen bezoekt, vanuit het oosten en westen van het Caraïbisch gebied, zoals de Kaaimaneilanden, Jamaica, de Dominicaanse Republiek, Puerto Rico, St Barts, St Lucia, Barbados, Mexico, Columbia en Belize.

 • Cruise in het voorjaar over de Amazone en door het Caraïbisch gebied voordat je naar New York vaart en onderweg Bermuda bezoekt.
 • In de zomer vaart Seven Seas Navigator door Noord-Europa tijdens een Grand Voyage en bezoekt Groenland, IJsland, de Baltische Staten, het Noordpoolgebied en beroemde hoofdsteden van Europa. Drink een glas Scotch in de stad waar het is gemaakt, ga van de gebaande paden af en ontdek een schilderachtig vissersdorpje in IJsland of de historische oevers van Dunkerque.
 • De herfstmaanden worden doorgebracht in Canada en New England. Stap meer dan 200 jaar terug in de tijd en bezoek historische gebouwen en epische musea in New England. Geniet tijdens cruises naar deze bestemmingen van overnachtingen in Quèbec City en verken de prachtige Franse invloeden, van klassieke architectonische ontwerpen tot hartige Frans-Canadese gerechten.
 • Tijdens de winter van 2021 en 2022 zullen Caribische havens worden bezocht, inclusief een aantal overnachtingen in Bridgetown, Cozumel en Port Antonio, Jamaica.
 • Highlight reis: Bridgetown – Haven van Spanje – St. George’s (Grenada) – Kingstown – Roseau – Gustavia, St Barts – St. John’s (Antiqua) – Pointe a Pitre, Guadeloupe – Fort de France – Martinique – Castries – Bridgetown (15 februari 2022, 10 nachten).

Elke luxe inbegrepen

Passagiers ervaren alle afvaarten Regent’s all-inclusive element, het gevoel van comfort en vrijheid ervaren. De tarieven zijn altijd inclusief verblijf in een suite, de grootste verzameling van onbeperkte excursies, onbeperkte internettoegang, persoonlijke service, uitstekend eten en specialiteitenrestaurants, wijn en gedistilleerde dranken, entertainment, fooien en één hotelovernachting voor de cruise in conciërge-niveau suites en hoger.

Cruises met een van de andere cruisemaatschappijen vind je hier: Captain Cruise, TUI, CruiseReizen.nl en Stip Reizen.

Lees ook: Tot wanneer zijn cruises opgeschort

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.