Carribean cruises

Maak een wereldreis met de Seabourn Sojourn © Seabourn Cruise Line

In 2019 eerste Seabourn cruises naar Cuba

Carribean cruises 10 augustus 2018 om 13:15

Als derde rederij van de Carnival Corporation mag ook ultraluxe rederij Seabourn cruises naar Cuba maken. De eerste cruises naar Cuba staan voor eind 2019 gepland. De Cuba-cruises van Seabourn worden gemaakt met de Seabourn Sojourn.

Lees verder ›
Op cruise met de Regent Seven Seas naar Cuba, oa met de Navigator ©RSSC

Ook Regent Seven Seas Cruises naar Cuba

Carribean cruises, Cruise nieuws 11 december 2017 om 16:52

De lange lijst van cruisemaatschappijen die cruises naar Cuba aanbieden, is weer iets langer geworden. Ook de luxe cruisemaatschappij Regent Seven Seas biedt Cuba-cruises aan. De Cuba-cruises van Regent Seven Seas Cruises vinden plaats met de Seven Seas Mariner, Seven Seas Voyager en Seven Seas Navigator.

Lees verder ›
Royal Caribbean International start cruises naar Cuba

Royal Caribbean International start cruises naar Cuba

Carribean cruises 12 december 2016 om 17:11

De rij van vliegmaatschappijen en cruiserederijen die naar Cuba gaan, wordt steeds langer. Ook Royal Caribbean International start cruises naar Cuba.

Lees verder ›
MSC Cruises naar China en Cuba

MSC Cruises naar China en Cuba

Carribean cruises, Wereld cruises 19 oktober 2015 om 15:17

MSC cruises breidt haar routenetwerk uit met twee bijzondere bestemmingen: Shanghai in China en Cuba. De MSC-cruise naar China vertrekt in Rio de Janeiro.

Lees verder ›
Nieuw schip MSC Seaside naar Verenigde Staten en Caraibisch gebied

Nieuw schip MSC Seaside naar Verenigde Staten en Caraibisch gebied

Carribean cruises, Cruise nieuws 23 maart 2015 om 14:44

Een van de twee nieuwe cruiseschepen die MSC Cruises momenteel laat bouwen, gaat de MSC Seaside heten. Dat heeft de Italiaanse cruisesrederij laten weten. De nieuwe MSC Seaside komt in november 2017 in de vaart en zal het hele jaar door cruises van Miami naar het Caraibisch gebied gaan verzorgen.

Lees verder ›
Met Star Clippers naar Cuba

Met Star Clippers naar Cuba

Carribean cruises, Zeilcruises 30 juli 2014 om 11:03

Rederij Star Clippers breidt haar aanbod van zeilcruises naar Cuba uit. Voor zowel het winterseizoen 2014/2015 als 2015/2016 hebben zeilliefhebbers een nog grotere keuze aan vaarroutes waarin Cuba is opgenomen.  Met Star Clippers is het mogelijk om Cuba voor een of twee dagen aan te doen als onderdeel van een […]

Lees verder ›
Cruisen door het Panamakanaal met de Star Flyer

Cruisen door het Panamakanaal met de Star Flyer

Carribean cruises, Zeilcruises 25 februari 2014 om 12:20

Altijd al eens willen cruisen door het Panamakanaal? Dan is dit misschien wel het moment, want het is in 15 augustus precies honderd jaar geleden dat het eerste schip door het Panamakanaal voer.

Lees verder ›
Cruise naar Barbados

Cruise naar Barbados

Carribean cruises 16 september 2013 om 14:47

Met haar prachtige stranden en tal van activiteiten is Barbados de perfecte haven tijdens het maken van een cruise. Maak op een cruise naar Barbados kennis met de vriendelijke bevolking en de vele cultuur van het eiland.

Lees verder ›
Ontdek Barbados als  cruisebestemming

Ontdek Barbados als cruisebestemming

Carribean cruises, Cruise nieuws 16 september 2013 om 14:32

Per jaar doen meer  dan 18 verschillende cruisemaatschappijen Barbados aan. Dit varieert van kleine  tot enorme cruiseschepen. Het eiland heeft voor iedereen wat wils. Van meer dan  60 prachtige stranden tot activiteiten zoals snorkelen met zeeschildpadden en  spectaculaire golfbanen. De vriendelijke bevolking en veilige omgeving maken  Barbados perfect om zelfstandig […]

Lees verder ›
Quantum of the seas

Uitzicht in een bol op een Quantum cruiseschip

Carribean cruises, Cruise nieuws 22 juli 2013 om 09:43

Een cruise met bijzonder spektakel, dat is de cruise die je in het najaar kunt maken van New York naar de Bahamas en de Cariben. Want op de cruiseschepen van Quantum of the Seas kun je in een glazen bol die 100 meter boven het schip hangt, het spectaculaire uitzicht […]

Lees verder ›