Shadow

Dit zijn de vaarroutes van de nieuwe Aida-schepen AIDAcosma en AIDAnova

AIDA Cruises heeft de vaarroutes voor haar nieuwste schip, AIDAcosma bekend gemaakt voor het debuutseizoen in de winter van 2021-2022.

Op cruise met de Aidacosma © Aida Cruises
Op cruise met de Aidacosma © Aida Cruises

De Aidacosma, het nieuwste cruiseschip van Aida Cruises, vaart in haar inaugurele seizoen 7-daagse cruises rond de Canarische Eilanden. Vooraf is er nog een speciale cruise tijdens Oud en Nieuw. De eerste cruise van de Aidacosma vertrekt op 22 december 2021 vanuit Hamburg naar de Canarische Eilanden. Lees ook alles over de Oostzee cruises die Aida Cruises deze zomer vanuit Noord-Duitsland maakt.

Wat je kunt verwachten van een cruise op de AIDAcosma

De Aidacosma wordt, net als haar zusterschip AIDAnova, aangedreven door milieuvriendelijk vloeibaar aardgas (LNG) en bied spannende ervaringenmet kenmerkende eigenschappen van de AIDAnova, zoals de Beach Club, het Theatrium met een 360-graden podium, de TV-studio en de heerlijke Body & Soul Organic Spa. Er zijn uitgebreide dinermogelijkheden in de 17 restaurants en 23 bars. Andere hoogtepunten zijn een klimmuur, een waterpark met dubbele waterglijbaan en een ruim zwembaddek op het achterschip, dat zich uitstrekt over de gehele breedte. De adembenemende ‘infinitypool biedt een prachtig uitzicht op zee.

Boeken voor de Canarische eilandencruise

De Aidacosma maakt een inaugurele cruise van Hamburg naar de Canarische Eilanden © Aida Cruises
De Aidacosma maakt een inaugurele cruise van Hamburg naar de Canarische Eilanden © Aida Cruises

De AIDAcosma Canarische eilandencruises worden aangeboden van 5 januari 2022 tot 9 april 2022. Vanaf 13 april 2022 vertrekt het schip voor een positioneringscruise richting Middellandse Zee. Vervolgens worden 7-daagse cruises aangeboden naar populaire bestemmingen in het Middellandse Zeegebied met vertrek in Palma de Mallorca of Barcelona.

Cruises met Aida Cruises kun je boeken bij Cruisereizen.nl, TUI, Captain Cruise en Cruisewinkel.

Cruise naar de Arabische Golf

De AIDAnova gaat cruisen in de Arabische Golf. Op 5 november 2021 start de positioneringscruise vanuit Palma de Mallorca naar Abu Dhabi of Dubai. De 7-daagse cruises in de Arabische Golf worden aangeboden gedurende het winterseizoen, vanaf 26 november 2021. Vervolgens zal de AIDAnova op 7 april 2022 via de Middellandse Zee terugkeren naar Hamburg.

Annuleringen

Cruises met AIDAcosma die vertrekken van 23 oktober tot en met 21 december 2021, kunnen niet doorgaan. Gasten die geboekt hadden voor deze cruises krijgen bericht.
Lees meer over geannuleerde cruises.
Welke cruises gaan er door? Kijk hier voor het overzicht.

Deel dit bericht:

Mis nooit meer een bericht en meld je aan hieronder voor onze gratis nieuwsbrief. Volg ons ook op Facebook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.