Shadow

Varen met Seabourn Cruises met ‘Signature Savings’ 2017

Aantrekkelijke tarieven, boordtegoed, suite upgrades en meer:  met de start van het nieuwe jaar lanceert luxe cruiserederij Seabourn haar ‘Signature Savings 2017’ programma. Hiermee worden Seabourn cruises nog aantrekkelijker.

seabourn

Het Signature Savings-programma gaat in 2016 en 2017 op herhaling. Wie een Seabourn-cruise boekt voor een cruise in 2017 kan profiteren van het Seabourn ‘Signature Savings’ programma:

  • Aantrekkelijke tarieven
  • Complementaire upgrade naar een Veranda Suite
  • Tot 15% extra korting op geselecteerde combinatiecruises
  • 1.000 USD boordtegoed per suite bij het boeken van een penthouse suite of premium suite
  • 200 USD boordtegoed per suite op geselecteerde Europese cruises.
  • Retourvluchten (economy class) voor 199 euro per persoon voor de Europese afvaarten.

Besparen en varen met Seabourn cruises

‘’Dit is het moment dat veel reizigers beginnen met het plannen van hun vakantie voor het aankomende jaar “, zegt John Delaney, Senior Vice President, Marketing &  Sales bij Seabourn. “Ons ‘Signature Savings’ programma biedt klanten absoluut de beste waarde voor hun geld.”

De intieme en bekroonde schepen van Seabourn bieden belangrijke onderscheidende elementen zoals ruime, zorgvuldig ingerichte suites, vele met veranda, uitstekende eetgelegenheden in de diverse restaurants, open bars over het hele schip en heerlijke wijnen bij lunch en diner. Het bekroonde personeel en de ontspannen, gezellige sfeer zorgen ervoor dat gasten zich direct thuis voelen aan boord.

De schepen van Seabourn reizen het gehele jaar over de hele wereld naar ’s werelds meest gewilde bestemmingen. Cruises van zeven dagen tot meer dan 100 dagen waarbij honderden havens worden aangedaan, inclusief indrukwekkende steden en minder bekende havens en bezienswaardigheden. Het Seabourn ‘Signature Savings 2017 programma’ is van toepassing op wereldwijde cruises in het Middellandse Zee gebied, Noord-Europa, Antarctica en Patagonië, Atlantic oversteken, Arabië en India, Zuidoost-Azië, Canada en New England, het Caribisch gebied en Australië en Nieuw-Zeeland.

Boek een cruise aanbieding met Seabourn bij Captain Cruise, Cruisewinkel en CruiseReizen.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.