Shadow

Video’s van Seabourn cruise: voorpret voor je cruisevakantie

Seabourn cruise ventureDe luxe cruiserederij Seabourn introduceert ‘Seabourn InSights’, een nieuwe reeks van online video’s die een exclusief kijkje achter de schermen bieden bij Seabourn. Zowel de routes die de schepen varen als de bijzondere bestemmingen en het personeel aan boord komen aan bod in de video’s.

Seabourn cruise ervaring

Exclusieve beelden over het leven en de ervaringen van gasten aan boord komen aan bod en tonen de betrokkenheid van het personeel. De video’s nemen de kijker mee aan boord voor een echte Seabourn cruise ervaring. De video’s laten interviews met het personeel van Seabourn zien, zowel gedurende een cruise als tijdens excursies. Zo komt de Noorse kapitein Dag Dvergastein in beeld. Hij vertelt over zijn baan bij Seabourn, zijn werkzaamheden en over zijn familie-geschiedenis waarbij zijn vader en overgrootvader ook werkzaam waren bij Seabourn.

Video’s van Seabourn cruises

De eerste vier video’s van Seabourn cruises zijn te vinden op de website van Seabourn en op Youtube, meer video’s volgen later dit jaar. Een van de ‘Seabourn InSights’ video laat een traditionele avond in de Turkse kustplaats Efeze zien. De video laat zien hoe de bemanning zich voorbereid op deze avond en wat er organisatorisch allemaal bij komt kijken. De avond zelf wordt in beeld gebracht, waarbij gasten genieten van een concert bij kaarslicht. In een andere video neemt Seabourn kapitein Karlo Buer de kijker mee op reis met Seabourn Sojourn door de schilderachtige Trollfjord in Noorwegen.

Seabourn-personeel beste in de branche

“We hebben een geweldige groep hardwerkende mensen die het schip tot leven brengen. De nieuwe Seabourn InSights video’s laten zien waarom ons personeel de beste is in de branche,” aldus John Delaney, senior vice president van marketing en sales. “De video’s laten de magie  zien die zich achter de schermen afspeelt, iets wat gasten normaal niet te zien krijgen.”

Seabourn all inclusive cruise

Aan boord bij Seabourn is alles verzorgd en inclusief, van eten en drankjes tot de fooien. Gasten genieten van onovertroffen schoonheid in ongekende luxe. Aan boord van Seabourn, worden gasten volledig in de watten gelegd. Wie met Seabourn reist, voelt zich zeker thuis in de ruime, zorgvuldig ingerichte suites. Er zijn open bars, goede wijnen bij de lunch en het diner en er heerst een ontspannen, gezellige sfeer. De schepen van Seaborn varen over de hele wereld het gehele jaar door. De cruises, die aangeboden worden door Seabourn, variëren van zeven dagen tot meer dan 100 dagen.

Seabourn cruises zijn onder meer te boeken via onze zoek- en boekpagina of boek bij CruiseReizen.nl, Cruisetravel of Zeetours.

Delen