Vlieg- en cruisearrangementen bij Holland America Line

Geplaatst door Redactie op 6 augustus 2013 om 14:35 in de categorie Cruise nieuws

holland-america-line-cruisesHolland America Line biedt vanaf september 2013 acht vlieg- en cruisearrangementen aan. Dat gebeurt in samenwerking met  Transavia Airlines.

Holland America Line (HAL) biedt een nieuw vlieg en cruisearrangement aan op acht najaarsafvaarten aan boord van het vlaggenschip ms Rotterdam. Dit middelgrote cruiseschip biedt plaats aan 1.404 passagiers. Wie een vlieg- en cruisearrangement boekt, krijgt een exclusieve Transavia charter van en/of naar Schiphol, inclusief 23 kg vrij mee te nemen bagage en alle maaltijden aan boord. Daarnaast zijn de retourtransfers luchthaven – cruiseschip, de cruise met het ms Rotterdam en alle maaltijden aan boord van het cruiseschip inbegrepen, met uitzondering van de diners in de specialiteiten restaurants. Lekker comfortabel genieten van je cruisevakantie begint dus al op Schiphol.

Acht vlieg en cruisearrangementen

[adrotate group=”2″] HAL biedt de vlieg- en cruise-arrangementen vooralsnog aan op acht cruisvakanties. Sluit aan bij gastspreker Astronaut André Kuiper, aan boord van 28 september tot 2 oktober, op de 11-nachten ‘Iberische Adventure’, met vertrek 28 september van Rotterdam naar Barcelona. André Kuipers geeft twee presentaties aan boord over zijn ervaringen gedurende zijn ruimtevluchten (2002 en 2011) en over zijn carrière als astronaut.
Op 9 oktober vaart het ms Rotterdam in 11 dagen van Barcelona naar Civitavecchia (Rome) met de cruise ‘Franse Riviera & Italiaanse avontuur’.

Oostelijke Middellandse Zee-cruises

De 11-nachten ‘Dalmatische Kust & Griekse Explorer’ cruise vertrekt 20 oktober vanuit Civitavecchia (Rome) naar Piraeus (Athene).
Vanuit Piraeus (Athene) maakt het ms Rotterdam drie rondreizen van 10 nachten. 31 oktober en 20 november staat een rondje langs het ‘Heilige Land’ op het programma, met stops in onder andere Kusadasi (Efeze) en Antalya (Turkije), Ashdod (Jeruzalem) en Haifa (Nazareth), Israël en Limassol (Cyprus). Halverwege met vertrek 10 november, wordt vanaf Piraeus de Turkse kust ontdekt met stops in onder andere Istanbul, Marmaris en Alanya.
De reis wordt op 30 november vervolgd van Piraeus (Athene) naar Civitavecchia (Rome) met de 11-nachten ‘Mediterrane Grandeur’ cruise, met stops bij historische plaatsen in Turkije, Griekenland, Malta en Italië.
Tot slot vaart het ms Rotterdam op 11 december in 11 nachten terug van Civitavecchia (Rome), langs Spanje en Portugal naar de thuisbasis in Rotterdam.
Een vlieg en cruisearrangement is bij Holland America Line al boekbaar vanaf €899,- per persoon inclusief vliegreis en transfers. Cruises bij HAL zijn te boeken via onze zoek-en-boekpagina en bij onder meer Cruisetravel, TUI, Kuoni en Stip Reizen.

Bekijk ook: Cruises van Holland America Line met vroegboekkorting

Waardeer dit artikel

Delen

Comments are closed.