Wereldcruises met Cunard met Queen Mary 2, Queen Elizabeth en Queen Victoria

Geplaatst door Redactie op 1 juli 2014 om 14:29 in de categorie Vaargebieden, routes en thema's

wereldcruises met CunardBegin januari 2015 meren de beroemde Queen Mary 2, Queen Elizabeth en Queen Victoria van de Cunard-rederij en de Aurora en de Arcadia van P&O in het Engelse Southampton af voor een wereldcruise van respectievelijk 103 en 112 dagen. Nederlandse cruisegangers worden thuis met privevervoer opgehaald en naar Southampton gebracht. Dat is bij de prijs inbegrepen.

De vijf schepen doen tijdens de wereldcruise met Cunard en P&O heel wat bestemmingen aan die tot de verbeelding spreken: New York, Fort Lauderdale, Los Angeles, Hawaii, Tahiti, eilanden in de Stille Zuidzee, Nieuw-Zeeland, Australië (met een overnachting in Sydney), Singapore, Hong Kong, Dubai en enkele Middellandse Zee-bestemmingen alvorens naar het Engelse Southampton terug te keren.

Vervoer Nederland-Southampton inbegrepen bij wereldcruise Cunard

Passagiers uit Nederland en België, die in januari 2015 met Cunard of P&O op wereldcruise vertrekken, hoeven voortaan zelf niets meer te regelen om in vertrekhaven Southampton aan te komen. Ze worden namelijk met privévervoer bij hun voordeur opgepikt en naar Zuid-Engeland gebracht. Aan het einde van de wereldreis worden ze ook terug naar huis gebracht. Hierdoor hoeven zij zich dus geen zorgen te maken over de eerder beperkte bagagelimieten wanneer ze met het vliegtuig naar Southampton willen. Bovendien worden ze ook niet meer geconfronteerd met de dure toeslagen die de luchtvaartmaatschappijen rekenen wanneer een passagier meer bagage meeneemt dan de toegelaten 20 of 30 kg.  Boek hier een wereldcruise met Cunard.

Vijf wereldcruises met Cunard en P&O

wereldcruises met Cunard

Queen Mary 2 suite

“Jaar na jaar neemt de interesse voor wereldreizen toe. Daarom hebben wij nu besloten om de wereldcruisepakketten in een zorgenvrij jasje te steken. Op die manier kunnen reizigers, vanaf het moment dat ze hun voordeur achter zich toetrekken, relaxt en zonder zorgen aan hun wereldreis beginnen”, aldus Rony H. Broun van Cunard Benelux. “Bovendien is het nog altijd mogelijk om slechts bepaalde delen van de wereldreis te boeken. Dan moet echter rekening worden gehouden worden met vluchten naar de inschepings- en afmeerplaatsen.

Prijzen wereldcruise met Cunard en P&O

Deze unieke wereldcruises worden aangeboden vanaf €125 per overnachting per persoon. In deze prijs zit naast het transport van en naar Southampton, ook het vol pension en alle entertainmentspektakels aan boord. Ook alle kosten voor fooien en belastingen zijn bij de prijs inbegrepen. In de wereldcruisebrochures van Cruise Selection en op cunard.be worden alle voordelen nog eens opgesomd.

De Cunard-vloot telt momenteel drie schepen: de Queen Elizabeth, de Queen Victoria en de Queen Mary 2. Deze ocean liners zijn gemakkelijk herkenbaar aan hun zwart-rode flanken. Trouw aan de rijke scheepstraditie worden ze gekenmerkt door indrukwekkende maar elegant ingerichte publieke ruimten – soms twee tot drie dekken hoog – afgewerkt met kostbaar hout, fijne mozaïeken en prachtige kroonluchters.

Wereldcruises met Cunard met Queen Mary 2, Queen Elizabeth en Queen Victoria
5 (100%) 1 vote[s]

Delen

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.