Shadow

Win een 8-daagse cruise op de Nieuw Statendam van Holland America Line

Artist Impression van de Nieuw-Statendam © Holland America Line
Artist Impression van de Nieuw-Statendam © Holland America Line

De Holland America Line, die dit jaar 145 jaar bestaat, neemt in december 2018 haar nieuwste schip in de vaart: de Nieuw Statendam. En jij maakt kans om een 8-daagse cruise voor twee personen op de Nieuw Statendam te winnnen!
“We kijken ontzettend uit naar de komst van de Nieuw Statendam en we willen ons enthousiasme delen door iemand de kans te geven te gaan cruisen op ons prachtige nieuwe schip,“ aldus Orlando Ashford, President van Holland America Line. “Nieuw Statendam wordt een geweldige toevoeging aan onze vloot en deze prijsvraag is een gebaar van ons om iets speciaals te doen voor onze trouwe gasten en fans.”

De prijswinnaar ontvangt een 8-daagse cruise in 2019 voor twee personen in het Caribisch gebied of Europa in een balkonhut aan boord van de Nieuw Statendam. Het nieuwe schip gaat tot april vanuit Fort Lauderdale de goudgele stranden en zonovergoten hemel van het Caribisch gebied ontdekken. Daaropvolgend steekt de Nieuw Statendam de Atlantische Oceaan over en brengt de zomer door in Noord Europa en de Middellandse Zee. Het schip keert terug naar het Caribische gebied in oktober 2019.

De prijsvraag loopt tot 15 juni 2018 en de winnaar wordt op 30 juni 2018 bekend gemaakt.

Om mee te doen, moeten kanshebbers naar de actiesite gaan en het formulier invullen. Wanneer dat gedaan is, kan men nog eenmaal meedingen door de link te delen op Facebook of Twitter waardoor deelname als dubbel telt. De Nieuw Statendam prijsvraag is beschikbaar voor alle inwoners van Nederland met een minimumleeftijd van 18 jaar.

Zeker weten dat je op de eerste cruises van de Nieuw Statendam aan boord bent? Boek dan een cruise bij onder meer Dreamlines, Kras, Captain Cruise, Zeetours, Cruisewinkel en CruiseReizen.nl.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.