Shadow

Zuid-Amerika-cruises met de Prinsendam

ms Prinsendam bij New York
© Holland America Line

Holland America Line zet dit najaar en in het voorjaar van 2015 vier schepen in voor cruises naar Zuid-Amerika. Onder die schepen is de ms Prinsendam die cruises naar Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en de zeeën rond Antarctica maakt.
Op 20 november 2014 vertrekt de eerste van de Zuid-Amerika-cruises met de Prinsendam voor een 28-daagse ‘Amazon Explorer’ cruise vanuit Fort Lauderdale. Tijdens deze cruise zal de Prinsendam de evenaar tweemaal kruisen en door het Caribisch gebied varen, inclusief bezoeken aan onder andere Guadeloupe, St. Lucia, Aruba, Tobago en Barbados.

Hoogtepunt Zuid-Amerika-cruises met de Prinsendam

Het hoogtepunt van deze Zuid-Amerika-cruise van de Prinsendam is de maar liefst negen dagen durende cruise over de Amazone-rivier, de langste rivier ter wereld. Onderweg meert de Prinsendam af in zes havens en er wordt een overnachting in Manaus gemaakt.

Holland America Line

Cruisepassagiers die de hele Zuid-Amerika-cruise met de Prinsendam willen meemaken, inclusief de oversteek naar Antarctica, kunnen zich 3 januari 2015 inschepen voor de ‘Grand South America and Antarctica Voyage’. Deze Zuid-Amerika-cruise met de Prinsendam duurt 68 dagen en begint in Fort Lauderdale, Florida. De Prinsendam gaat via het Panamakanaal langs de westkust naar Ecuador, Peru en Chili waarna het schip drie dagen in de wateren van Antarctica doorbrengt. Daarna gaat deze Zuid-America-cruise verder via Kaap Hoorn, richting de Falklandeilanden, Argentinië, Uruguay en Brazilië waarna de route eindigt in het Caribisch gebied.

Vier weken  Zuid-Amerika-cruise met de Prinsendam

Het is ook mogelijk etappes van deze Zuid-Amerika-cruise met de Prinsendam mee te maken. U kunt ook kiezen voor een 37-daagse cruise van Fort Lauderdale naar Buenos Aires of de 31-daagse cruise terug van Buenos Aires naar Fort Lauderdale.

Meer weten over Zuid-Amerika-cruises van Holland America Line? Bekijk dan even de overige cruises naar Zuid-Amerika met de ms. Maasdam (naar Brazilie), de ms Statendam en de ms Zaandam. Deze en andere cruises naar Zuid-Amerika zijn te boeken bij onder meer Cruisetravel, TUI en Stip Reizen.

Zuid-Amerika-cruises met de Prinsendam
5 (100%) 1 vote[s]

Delen

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.