Shadow

Oktober cruisemaand bij cruisemaatschappijen met cruisebeurs

Altijd al eens een cruise willen maken, maar is het er nog nooit van gekomen? Kom je dan oriënteren tijdens het Travevent Cruisereizen dat van 24 tot 26 oktober in de Passenger Terminal in Amsterdam gehouden wordt.

Cruisebeurs met cruisereizen

De cruisebeurs wordt twee keer per jaar gehouden en is een perfect evenement voor iedereen die meer wil weten over cruisevakanties of specifieke cruises. De cruisebeurs is een initiatief van de CLIA Nederland, de voormalige Dutch Cruise Council die begin september officieel is toegetreden tot de Cruise Lines International Association. Bij CLIA Nederland zijn zestien cruisemaatschappijen aangesloten. Zij zullen vrijwel allemaal aanwezig zijn op de cruisebeurs.

Cruisen op de Nieuw Statendam van Holland America Line © Nico van Dijk Nico van Dijk
Cruisen op de Nieuw Statendam van Holland America Line © Nico van Dijk Nico van Dijk

Cruisebeurs? Cruisevakantie plannen!

Met de cruisebeurs spelen de cruisemaatschappijen in op de in Nederland nog steeds groeiende belangstelling voor cruises. De afgelopen jaren kende de cruisemarkt in Nederland hoge groeicijfers (12% in 2012). Ook voor 2013 wordt een verdere stijging van de markt verwacht. ”Onze nieuwe slogan ‘Cruisen doe je nú’ is dan ook een duidelijke boodschap”, vertelt voorzitter Nico Bleichrodt van CLIA Nederland. “Een cruisevakantie is helemaal van deze tijd en voor alle leeftijden. De keuze in vaargebieden en verschillende schepen is enorm. Daarnaast zijn er ook volgend jaar opnieuw meer vertrekmogelijkheden vanuit Nederland. En met alle aandacht voor cruises in de maand oktober is dit het moment om een cruisevakantie te plannen.”

Zoek en boek je cruise via onze zoek- en boek-pagina

Delen