Categorie: Schepen

Twee nieuwe schepen voor MSC Cruises

Vandaag, 29 november 2017 is de scheepswerf van Fincantieri in Monfalcone, Italië,  het nieuwste vlaggenschip, de MSC Seaside, overgedragen aan MSC Cruises. De vlaggenceremonie vond plaats in aanwezigheid van Sergio Mattarella, President van Italië, Graziano Delrio, Italiaanse Minister van infrastructuur en transport en andere autoriteiten.

Cruises met de Pacific Princess: knus boetiekschip voor langere cruises

Bij de naam Pacific Princess zal iedereen die de jaren zeventig heeft beleefd, onmiddellijk denken aan de televisieserie ‘the Love Boat’. Maar de oorspronkelijke Pacific Princess is reeds lang gesneuveld onder de slopershamer. Gelukkig is er een nieuwe Pacific Prinsess. En daar komt het Love-Boat-thema toch nog een …

MSC geeft met MSC Preziosa schitterend visitekaartje af

Het is glitter en glamour aan boord van MSC Preziosa, het vlaggenschip van de Italiaanse rederij. Maar er is meer dan alleen maar bling. We stapten begin mei in Rotterdam aan boord voor een korte rondleiding op het schip en ontdekten waarom cruisereizigers MSC zo weten te waarderen.

In stijl cruisen op de Seabourn Quest

Ultra luxe rederij Seabourn bepaalt al jaren de standaard als het gaat om luxe cruises van het hoogste niveau. De redactie van Decruisegids.nl keek rond op de Seabourn Quest. Wat kun je verwachten tijdens een Seabourn Quest cruise?

Nieuwe voorzieningen op Caribbean Princess

Na een fikse opknapbeurt in het droogdok in Freeport (Bahama’s) meerde de Caribbean Princess eind april aan in Rotterdam. Wij namen de uitnodiging voor een scheepsbezoek met plezier aan en zagen zo wat er zoal verbeterd, vernieuwd en opgeknapt was.

Op cruise met de MSC Splendida

Met 333,3 meter is de MSC Splendida het grootste schip van de vloot van MSC Cruises. De Splendida is achttien dekken hoog,  die op twee na vernoemd zijn naar Italiaanse kunstenaars zoals Leonardo da Vinci (dek 15) en Michelangelo (dek 16). Dek 17 ontbreekt en dek 4 (Fiume) …

Cruisen op de Aida Prima

Aida Cruises voegt met de Aida Prima een nieuwe dimensie aan cruisevakanties toe. De Aida Prima is het eerste schip van een hele nieuwe generatie en wordt meteen het vlaggenschip van Aida Cruises. Cruisen op de Aida Prima kan vanaf oktober 2015, maar cruises zijn al te boeken.

Cruisen op de Costa Diadema

Cruisen op de Costa Diadema is zelfs voor de meest ervaren cruiseganger nog een belevenis. Want dit nieuwste cruiseschip van de Costa-vloot geeft een nieuwe dimensie aan cruisevakanties.

Cruisen met de Costa neoRomantica

Gaat u cruisen met de Costa neoRomantica van rederij Costa Cruises? Dan gaat u cruisen met een cruiseschip dat in 2011/2012 helemaal gerenoveerd is. Sindsdien heeft het schip een aantal hutten met balkons, een schitterende Samsara Spa en nieuwe lounges gekregen. Slow cruisen met de Costa neoRomantica De …