Cruise nieuws

Lounge Splendor Seven Seas

Vijf nieuwe theatershows op Regent Seven Seas Cruises

Cruise nieuws, Rederijen 1 augustus 2019 om 22:16

Luxueuze cruiserederij, Regent Seven Seas Cruises®, onthult haar vijf nieuwe theatershows. De voorstellingen gaan in première wanneer Seven Seas Splendor® voor het eerst uitvaart in februari 2020. Van rock en country musicals tot verhalen over avontuur en romantiek of zelfs thrillers vol intriges; het programma is enorm gevarieerd en stuk […]

Lees verder ›
Cruises met Norwegian Cruise Line in 2020

Cruises met Norwegian Cruise Line in 2020

Cruise nieuws 8 juli 2019 om 13:24

Cruiserederij Norwegian Cruise Line is gestart met de verkoop van cruises voor 2020. Zo maakt de Norwegian Jade in 2020 cruises naar de Griekse eilanden en Italië. De Norwegian Spirit cruiset in 2020 naar Japan en de Norwegian Sun vaart naar Alaska.

Lees verder ›
© MSC Cruises

MSC Cruises vervoert 20 miljoenste cruisepassagier

Cruise nieuws 2 juli 2019 om 16:36

MSC Cruises heeft afgelopen weekend een belangrijke mijlpaal in haar geschiedenis bereikt. De van oosprong Italiaanse cruiserederij verwelkomde aan boord van de MSC Seaside de 20 miljoenste passagier.

Lees verder ›
Een van de speciaal voor Seabourn ontworpen onderzeeboten. © Seaboun Cruise Line

Seabourn neemt passagiers mee de diepte in met eigen onderzeeboten

Cruise nieuws 2 juli 2019 om 13:08

Ultraluxe cruiserederij Seabourn Cruise Line introduceert een nieuw ‘speeltje’ voor haar passagiers. Op de twee in aanbouw zijnde cruiseschepen van Seabourn komen onderzeeboten, die passagiers mee nemen op een excursie onder water. Zowel de Seabourn Venture als haar zusterschip, dat nog geen naam heeft, krijgen elk twee U-Boat Worx Cruise […]

Lees verder ›
Norwegian Encore

Norwegian Encore krijgt eerste Scarpetta-restaurant op zee

Cruise nieuws 25 juni 2019 om 13:44

De Norwegian Encore, het nieuwste schip van Norwegian Cruise Line, krijgt als eerste schip ter wereld een Scarpetta-restaurant aan boord. Het restaurant krijgt de naam ‘Onda by Scarptta’ en komt in The Waterfront. Dat is een promenade aan het water met diverse restaurants en lounges.

Lees verder ›
Korting op riviercruises en prijsverlaging Celebrity Cruises

Korting op riviercruises en prijsverlaging Celebrity Cruises

Cruise nieuws 12 juni 2019 om 13:08

Wie nog niet heeft geboekt voor een rivier- of zeecruise kan deze aanbiedingen niet missen: met Oad krijg je korting op last minute riviercruises en Celebrity Cruises heeft haar prijzen verlaagd.

Lees verder ›
De Craft Social op de Celebrity Equinox © Celebrity Cruises

Celebrity Equinox weer klaar na renovatie

Cruise nieuws 4 juni 2019 om 11:27

De Celebrity Equinox van cruisemaatschappij Celebrity Cruises heeft een fikse renovatie achter de rug. De Equinox is het eerste schip in de Celebrity cruiseschip uit de Solstice-klasse dat gerenoveerd is volgens de formulie van de Celebrity Revolution.

Lees verder ›
Norwegian Pearl ©NCL

World Club Dome op de Norwegian Pearl

Cruise nieuws, Cruisethema's 29 mei 2019 om 17:13

Liefhebbers van Electro kunnen zich verheugen op het wildste feest van het jaar dat van 12 tot 16 augustus plaatsvindt. Tijdens de “World Club Dome Cruise Edition” verandert het cruiseschip Norwegian Pearl van Norwegian Cruise Line in het grootste drijvende clubhotel ter wereld.

Lees verder ›
Westerdam ©PR Aviareps

Met Holland America Line’s Westerdam naar acht iconische landen in Azië

Cruise nieuws, Vaargebieden 23 mei 2019 om 15:18

De wereldse steden en rijke tradities van het verre Oosten openen zich voor de gasten van Holland America Line’s Westerdam wanneer het schip vertrekt voor het 2019-2020 seizoen in Azië. Vanaf september 2019 tot en met april 2020 ontdekt de Westerdam uitgebreid Cambodja, China, Japan, de Filipijnen, Singapore, Zuid–Korea, Taiwan, […]

Lees verder ›
Artist impression van de Seabourn Venture. Cruises met de Seabourn Venture zijn nu al te boeken © Seabourn

Cruises voor inaugurele seizoen van Seabourn Venture nu boekbaar

Cruise nieuws 20 mei 2019 om 12:58

De Seabourn Venture, het nieuwste cruiseschip van ultraluxe rederij Seabourn, komt pas in juni 2021 in de vaart. Maar je kunt nu al cruises boeken voor het inaugurele seizoen van de Seabourn Venture.

Lees verder ›