Cruise nieuws

Pool Patio op de Seabourn Encore en de Seabourn Ovation. © Seabourn Cruise Line

Dineren in de open lucht nieuwe ervaring bij Seabourn

Cruise nieuws, Gastronomie 11 april 2018 om 12:01

Passagiers van de nieuwe Seabourn Ovation kunnen vanaf mei 2018 dineren in de open lucht bij het zwembad. De zogeheten ‘Earth & Ocean at The Patio’ is een voor Seabourn nieuw à la carte dinerconcept. In het voorjaar van 2019 wordt het ook op de andere Seabourn-schepen mogelijk om buiten […]

Lees verder ›
Carnival Paradise in Havanna © Carnival Cruise Line.

Carnival Cruise Line in 2019 vaker naar Cuba

Cruise nieuws 11 april 2018 om 11:22

Carnival Cruise Line gaat in 2019 twintig extra cruises naar Cuba aanbieden. Die Cuba-cruises worden gemaakt met de Carnival Paradise en komen bovenop de elf reeds geplande Cuba-cruises met de Paradise.

Lees verder ›
De Caribbean Princess bij Ocho Rios, Jamaica © Princess Cruises

Caribische cruises van Princess Cruises krijgen meer lokale sfeer

Cruise nieuws 6 april 2018 om 10:52

Princess Cruises introduceert een nieuw programma op al haar schepen die Caribische cruises maken. Dit programma, genaamd ‘Ritme van de Caribbean’ brengt de passagiers nog meer in een Caribisch sfeertje.

Lees verder ›
Sapphirie Princess ©  Princess Cruises

Opgefriste Sapphire Princess naar Middellandse Zee, Noord-Europa en Canada

Cruise nieuws 6 april 2018 om 10:17

De Sapphire Princess, een van de achttien cruiseschepen van rederij Princess Cruises, heeft in Singapore een twee weken durende renovatie achter de rug. Het cruiseschip is nu weer klaar om in 2018 en 2019 cruises vanuit Southampton te verzorgen.

Lees verder ›
De Symphony of the Seas verlaat de haven van Saint-Nazaire op weg naar Barcelona. ©Royal Caribbean International

Cruisen op het grootste cruiseschip ter wereld: de Symphony of the Seas

Cruise nieuws, Schepen 26 maart 2018 om 13:21

Op de STX-scheepswerf in het Franse Saint-Nazaire is vrijdag 23 maart het grootste cruiseschip ter wereld, de Symphony of the Seas, overgedragen aan eigenaar Royal Caribbean International. Dat gebeurde uiteraard met veel ceremonieel en feestgedruis.

Lees verder ›
Seven Seas Voyager © RSSC

Wijncruises van Regent Seven Seas

Cruise nieuws 20 maart 2018 om 14:51

Word je blij van het opentrekken van een goede fles wijn met je vrienden of geliefde? Geniet je van de beste wijnen en dan vooral van die uit de Méditerranée? Dan zijn de wijncruises van Regent Seven Seas echt iets voor jou.

Lees verder ›
Concerten bij BBC-docu’s op cruiseschepen Holland America Line

Concerten bij BBC-docu’s op cruiseschepen Holland America Line

Cruise nieuws 19 maart 2018 om 16:09

Cruisepassagiers willen steeds meer nieuwe ervaringen opdoen. Daarom brengt Holland America Line op bijna al haar cruiseschepen een nieuwe documentaire van de BBC: ‘Planet Earth II in Concert.’ Passagiers van Holland America Line kunnen dan genieten van live muziek met op de achtergrond prachtige beelden en spectaculaire landschappen.

Lees verder ›
RoyalCaribbean-Cococay

Beleving en ervaringen opdoen tijdens cruisen steeds belangrijker

Cruise nieuws, Rederijen 16 maart 2018 om 17:08

Vakantietijd is onbetaalbaar. Reizigers hebben vandaag de dag meer verwachtingen en meer opties dan ooit. Reizigers investeren meer in ervaringen en maken keuzes gebaseerd op kwaliteit. Om hierop in te spelen doet Royal Caribbean International een investering van miljoenen Amerikaanse dollars om haar loyale gasten en nieuwe cruise-gasten vooruitstrevende ervaringen […]

Lees verder ›
MSC Armonia©MSC

Met MSC Cruises vanuit Miami naar Cuba

Cruise nieuws, Rederijen 16 maart 2018 om 14:30

MSC Cruises voegt Miami toe aan de huidige vaarroute. Dat is niet alleen een aantrekkelijke bestemming maar biedt ook betere aanvliegmogelijkheden voor internationale passagiers. De cruise doet ook Cuba aan met een overnight stay, en dat geeft cruisereizigers tijd om volop te genieten van deze prachtige bestemming.

Lees verder ›
Meer Nederlanders op cruisevakantie

Meer Nederlanders op cruisevakantie

Cruise nieuws 13 maart 2018 om 16:16

Na jaren van dalingen is het aantal Nederlanders dat op cruisevakantie gaat weer gestegen. In 2017 boekten 110.000 Nederlanders een cruise, een stijging van 6 procent ten opzichte van 2016. Nog niet eerder gingen zoveel Nederlanders op cruisevakantie.

Lees verder ›