Cruise nieuws

Korting op riviercruises en prijsverlaging Celebrity Cruises

Korting op riviercruises en prijsverlaging Celebrity Cruises

Cruise nieuws 12 juni 2019 om 13:08

Wie nog niet heeft geboekt voor een rivier- of zeecruise kan deze aanbiedingen niet missen: met Oad krijg je korting op last minute riviercruises en Celebrity Cruises heeft haar prijzen verlaagd.

Lees verder ›
De Craft Social op de Celebrity Equinox © Celebrity Cruises

Celebrity Equinox weer klaar na renovatie

Cruise nieuws 4 juni 2019 om 11:27

De Celebrity Equinox van cruisemaatschappij Celebrity Cruises heeft een fikse renovatie achter de rug. De Equinox is het eerste schip in de Celebrity cruiseschip uit de Solstice-klasse dat gerenoveerd is volgens de formulie van de Celebrity Revolution.

Lees verder ›
Norwegian Pearl ©NCL

World Club Dome op de Norwegian Pearl

Cruise nieuws, Cruisethema's 29 mei 2019 om 17:13

Liefhebbers van Electro kunnen zich verheugen op het wildste feest van het jaar dat van 12 tot 16 augustus plaatsvindt. Tijdens de “World Club Dome Cruise Edition” verandert het cruiseschip Norwegian Pearl van Norwegian Cruise Line in het grootste drijvende clubhotel ter wereld.

Lees verder ›
Westerdam ©PR Aviareps

Met Holland America Line’s Westerdam naar acht iconische landen in Azië

Cruise nieuws, Vaargebieden 23 mei 2019 om 15:18

De wereldse steden en rijke tradities van het verre Oosten openen zich voor de gasten van Holland America Line’s Westerdam wanneer het schip vertrekt voor het 2019-2020 seizoen in Azië. Vanaf september 2019 tot en met april 2020 ontdekt de Westerdam uitgebreid Cambodja, China, Japan, de Filipijnen, Singapore, Zuid–Korea, Taiwan, […]

Lees verder ›
Artist impression van de Seabourn Venture. Cruises met de Seabourn Venture zijn nu al te boeken © Seabourn

Cruises voor inaugurele seizoen van Seabourn Venture nu boekbaar

Cruise nieuws 20 mei 2019 om 12:58

De Seabourn Venture, het nieuwste cruiseschip van ultraluxe rederij Seabourn, komt pas in juni 2021 in de vaart. Maar je kunt nu al cruises boeken voor het inaugurele seizoen van de Seabourn Venture.

Lees verder ›
OCEAN Medallion - Sushi Bar

Meer schepen van Princess Cruises nemen Ocean Medallion in gebruik

Cruise nieuws, Rederijen 9 mei 2019 om 21:44

Princess Cruises neemt in 2020 de Ocean Medallion op zes nieuwe schepen in gebruik. Vanaf eind januari tot eind december 2020 zullen opeenvolgend Ruby Princess, Grand Princess, Enchanted Princess, Emerald Princess, Coral Princess en Island Princess gebruiksklaar zijn voor dit innovatieve systeem. Dat brengt het totaal aantal schepen dat Ocean […]

Lees verder ›
De Nieuw Statendam werd feestelijk ontvangen in Amsterdam  ©  Machiel van Kraaij

Nieuw Statendam maakt maiden call in Amsterdam

Cruise nieuws 6 mei 2019 om 11:44

De Nieuw Statendam, het nieuwste schip van Holland America Line, legde op Bevrijdingsdag voor de allereerste keer aan in de Amsterdamse haven. Het schip meerde aan bij de Passenger Terminal Amsterdam (PTA) en werd verwelkomd met erewater verzorgd door Port of Amsterdam. Amsterdam is de ‘homeport’ voor het schip tijdens […]

Lees verder ›
MS Rotterdam van Holland America Line verkent Europa

MS Rotterdam van Holland America Line verkent Europa

Cruise nieuws, Schepen 30 april 2019 om 18:42

In de zomerperiode van eind april tot en met half oktober vaart traditiegetrouw het vlaggenschip van Holland America Line, de ms Rotterdam vanuit Nederland. De cruises vanuit Rotterdam en Amsterdam variëren van zeven tot maar liefst 34 nachten. Het schip vaart naar de Baltische Staten, Noorse Fjorden, de Noordkaap, de […]

Lees verder ›
Rapport Norwegian Cruise Line Holdings over duurzaamheid

Rapport Norwegian Cruise Line Holdings over duurzaamheid

Cruise nieuws 23 april 2019 om 23:36

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. is een toonaangevende wereldwijde cruisemaatschappij die de merken Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises exploiteert. Onlangs publiceerde het bedrijf het Stewardship Report van 2018 waarin staat welke duurzaamheidsdoelen er zijn en de initiatieven die zij daarvoor ontwikkelen.

Lees verder ›
MSC Meraviglia in Napels ©  Nico van Dijk

Aantal Nederlandse cruisepassagiers blijft groeien

Cruise nieuws 16 april 2019 om 14:50

Uit het jaarlijkse onderzoek van Cruise Lines International Association (CLIA) blijkt dat 113.000 Nederlanders in 2018 een cruise boekten, een groei van 2.2%. Opmerkelijk is de groei van het aantal passagiers onder de 30 jaar.

Lees verder ›