Categorie: Cruise nieuws

Ook Regent Seven Seas Cruises naar Cuba

De lange lijst van cruisemaatschappijen die cruises naar Cuba aanbieden, is weer iets langer geworden. Ook de luxe cruisemaatschappij Regent Seven Seas biedt Cuba-cruises aan. De Cuba-cruises van Regent Seven Seas Cruises vinden plaats met de Seven Seas Mariner, Seven Seas Voyager en Seven Seas Navigator.

Met korting cruisen bij Holland America Line

Met korting cruisen bij Holland America Line in 2018 en 2019? Dat kan met de populaire Upgrades &More-aanbiedingen van Holland America Line zomerspecials. Daarmee biedt Holland America Line cruisepassagiers speciale aanbiedingen en kortingen voor 2018 en 2019. 

Twee nieuwe schepen voor MSC Cruises

Vandaag, 29 november 2017 is de scheepswerf van Fincantieri in Monfalcone, Italië,  het nieuwste vlaggenschip, de MSC Seaside, overgedragen aan MSC Cruises. De vlaggenceremonie vond plaats in aanwezigheid van Sergio Mattarella, President van Italië, Graziano Delrio, Italiaanse Minister van infrastructuur en transport en andere autoriteiten.

Een wereld vol cruise-avontuur met Royal Caribbean

Royal Caribbean International heeft haar plannen voor het 2019-2020 seizoen bekend gemaakt waaronder een ongeëvenaard product op de Caribbean, vier nieuwe havens in Europa en de bekendmaking dat er voor het eerst een Quantum Class schip in Alaska zal gaan varen. Royal Caribbean biedt haar gasten van alle …