Cruise nieuws

Club Orange-passagiers hebben een eigen restaurant op de Koningsdam en de Nieuw-Statendam © Holland America Line

Exclusief Club Orange-programma op alle HAL-schepen

Cruise nieuws 13 september 2019 om 15:12

Het nieuwe, maar nu al populaire Club-Orange – premium-programma wordt in oktober 2019 uitgebreid naar alle cruiseschepen van Holland America Line. De cruisemaatschappij heeft dat op 12 september bekend gemaakt.

Lees verder ›
MSC Magnifica wordt verlengd en krijgt er 215 hutten bij

MSC Magnifica wordt verlengd en krijgt er 215 hutten bij

Cruise nieuws 13 september 2019 om 10:26

De MSC Magnifica wordt een maatje groter. Het schip wordt doorgezaagd en 23 meter langer gemaakt. Daardoor komt er ruimte voor 215 extra hutten.

Lees verder ›
Maak een wereldreis met de Seabourn Sojourn © Seabourn Cruise Line

Seabourn introduceert ‘Wereldcruise 2021: Extraordinary Oceans’

Cruise nieuws, Vaargebieden, Wereld cruises 11 september 2019 om 12:59

Seabourn, ’s werelds beste ultraluxe cruisemaatschappij, kondigt met de Wereldcruise 2021 een uitzonderlijke kans voor reizigers aan om één van ’s werelds grootste reisavonturen in stijl mee te maken. De ‘Wereldcruise 2021: Extraordinary Oceans’ is een 140-daagse rond de wereld reis aan boord van de Seabourn Sojourn waarbij 60 havens […]

Lees verder ›
De Hamburger Cruise Days: waarom je er heen moet!

De Hamburger Cruise Days: waarom je er heen moet!

Cruise nieuws 4 september 2019 om 15:27

Ben jij een cruisefan, maritiem liefhebber of gek van urban shores? Wij geven vijf redenen waarom jij 13 tot en met 15 september in je agenda moet blokken voor de zevende editie van de Hamburg Cruise Days!

Lees verder ›
Het 4-sterren cruiseschip MSC Meraviglia © Bernard Biger STX France/MSC Cruises

Nieuw: zeecruises met OAD

Cruise nieuws 29 augustus 2019 om 14:14

Reisorganisatie OAD stapt in zeecruises. De touroperator was ooit bekend van busreizen, rondreizen en stedentrips, en bood al riviercruises en kerstmarktcruises aan. Daar komen nu dus ook zeecruises bij. Voorlopig heeft OAD twee zeecruises in de aanbieding: een cruise naar de Oostzee in combinatie met Sint Petersburg en een cruise […]

Lees verder ›
Lounge Splendor Seven Seas

Vijf nieuwe theatershows op Regent Seven Seas Cruises

Cruise nieuws, Rederijen 1 augustus 2019 om 22:16

Luxueuze cruiserederij, Regent Seven Seas Cruises®, onthult haar vijf nieuwe theatershows. De voorstellingen gaan in première wanneer Seven Seas Splendor® voor het eerst uitvaart in februari 2020. Van rock en country musicals tot verhalen over avontuur en romantiek of zelfs thrillers vol intriges; het programma is enorm gevarieerd en stuk […]

Lees verder ›
De Norwegian Jade maakt in 2020 cruises naar de Griekse eilanden © Norwegian Cruise Line

Cruises met Norwegian Cruise Line in 2020

Cruise nieuws 8 juli 2019 om 13:24

Cruiserederij Norwegian Cruise Line is gestart met de verkoop van cruises voor 2020. Zo maakt de Norwegian Jade in 2020 cruises naar de Griekse eilanden en Italië. De Norwegian Spirit cruiset in 2020 naar Japan en de Norwegian Sun vaart naar Alaska.

Lees verder ›
© MSC Cruises

MSC Cruises vervoert 20 miljoenste cruisepassagier

Cruise nieuws 2 juli 2019 om 16:36

MSC Cruises heeft afgelopen weekend een belangrijke mijlpaal in haar geschiedenis bereikt. De van oosprong Italiaanse cruiserederij verwelkomde aan boord van de MSC Seaside de 20 miljoenste passagier.

Lees verder ›
Een van de speciaal voor Seabourn ontworpen onderzeeboten. © Seaboun Cruise Line

Seabourn neemt passagiers mee de diepte in met eigen onderzeeboten

Cruise nieuws 2 juli 2019 om 13:08

Ultraluxe cruiserederij Seabourn Cruise Line introduceert een nieuw ‘speeltje’ voor haar passagiers. Op de twee in aanbouw zijnde cruiseschepen van Seabourn komen onderzeeboten, die passagiers mee nemen op een excursie onder water. Zowel de Seabourn Venture als haar zusterschip, dat nog geen naam heeft, krijgen elk twee U-Boat Worx Cruise […]

Lees verder ›
Norwegian Encore

Norwegian Encore krijgt eerste Scarpetta-restaurant op zee

Cruise nieuws 25 juni 2019 om 13:44

De Norwegian Encore, het nieuwste schip van Norwegian Cruise Line, krijgt als eerste schip ter wereld een Scarpetta-restaurant aan boord. Het restaurant krijgt de naam ‘Onda by Scarptta’ en komt in The Waterfront. Dat is een promenade aan het water met diverse restaurants en lounges.

Lees verder ›