Shadow

Over ons en de cruisegids

DeCruisegids.nl is een onafhankelijk platform met nieuws, informatie en veel tips over cruises, cruisebestemmingen, cruiseaanbiedingen en cruisereportages. Naast informatie op de site versturen we ook informatie via onze nieuwsbrief. Meld je hier aan.

De redactie van decruisegids.nl

Decruisegids.nl is een initiatief van Nico van Dijk en Madeleine van de Wouw. Samen hebben zij ook het platform Reisprofs.nl

Over Nico van Dijk: In de journalistiek sinds 1992. Een heerlijk vak, want je staat altijd met je neus vooraan, je mag altijd alles aan iedereen vragen. Mijn motto: Blijf vragen en kijk verder dan je neus lang is. Ik ben sinds 2003 verslingerd aan reisjournalistiek en ben daarvoor de websites WintersportOostenrijkGids.nl, WintersportFrankrijkGids.nl en SkigebiedenGids.nl gemaakt. Maar wat doe je als wintersportjournalist in de zomer? Cruisen natuurlijk!

Over Madeleine van de Wouw:  Wat is er nu leuker dan mijn passie voor reizen te delen met anderen. Dit doe ik door reisreportages en artikelen te schrijven voor bladen en websites.
Mijn journalistieke achtergrond, kennis van techniek, schrijven van verhalen en mijn passie voor reizen komen samen op de decruisegids.nl. Hier vind je als lezer alles over cruisen en cruises. Voor de thema’s wellness en gezond, cultuur en steden en natuur en actief kun je kijken op Puuropreis. Voor meer informatie over naturisme is Puurnaturisme the place to be.

Informatie over cruisevakanties verandert snel. Hoewel wij ons uiterste best doen om de informatie over cruises en cruisevakanties up-to-date te houden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor fouten, vergissingen, onvolledigheden alsmede voor eventuele gevolgen van het gebruik van de informatie die op of via deze site beschikbaar is. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden van DeCruisegids.nl in de disclaimer. Lees ook ons privacybeleid.

Over dedruisegids.nl

Decruisegids.nl is niet verbonden aan enige touroperator, verkeersbureau of cruisemaatschappij en bemiddelt niet in cruises. De cruises die we aanbieden via de site zijn te boeken via de affiliatelinks naar aanbieders van cruises, touroperators, reisorganisatoren, cruise-gerelateerde producten en andere bronnen met informatie over cruises. Dit betekent een kleine commissie voor decruisegids, maar geen extra kosten voor de boeker!

Contactgegevens

Redactie Decruisegids.nl
0180-532912
Postbus 2074
2990 DB Barendrecht

of stuur de redactie een mail.