Shadow

Over ons en Decruisegids.nl

DeCruisegids.nl is een onafhankelijk platform met nieuws, informatie en veel tips over cruises, cruisebestemmingen, cruiseaanbiedingen en cruisereportages. Naast informatie op de site versturen we ook informatie via onze nieuwsbrief. Meld je hier aan.

De redactie van decruisegids.nl

Decruisegids.nl is een initiatief van Nico van Dijk en Madeleine van de Wouw. Samen hebben zij ook het platform Reisprofs.nl

Over Nico van Dijk: In de journalistiek sinds 1992. Een heerlijk vak, want je staat altijd met je neus vooraan, je mag altijd alles aan iedereen vragen. Mijn motto: Blijf vragen en kijk verder dan je neus lang is. Ik ben sinds 2003 verslingerd aan reisjournalistiek en ben daarvoor de websites WintersportOostenrijkGids.nl, WintersportFrankrijkGids.nl en SkigebiedenGids.nl gemaakt. Maar wat doe je als wintersportjournalist in de zomer? Cruisen natuurlijk!

Over Madeleine van de Wouw:  Wat is er nu leuker dan mijn passie voor reizen te delen met anderen. Dit doe ik door reisreportages en artikelen te schrijven voor bladen en websites.
Mijn journalistieke achtergrond, kennis van techniek, schrijven van verhalen en mijn passie voor reizen komen samen op de decruisegids.nl. Hier vind je als lezer alles over cruisen en cruises. Voor de thema’s wellness en gezond, cultuur en steden en natuur en actief kun je kijken op Puuropreis. Voor meer informatie over naturisme is Puurnaturisme the place to be.

Informatie over cruisevakanties verandert snel. Hoewel wij ons uiterste best doen om de informatie over cruises en cruisevakanties up-to-date te houden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor fouten, vergissingen, onvolledigheden alsmede voor eventuele gevolgen van het gebruik van de informatie die op of via deze site beschikbaar is. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden van DeCruisegids.nl in de disclaimer. Lees ook ons privacybeleid.

Over Decruisegids.nl

Decruisegids.nl is niet verbonden aan enige touroperator, verkeersbureau of cruisemaatschappij en bemiddelt niet in cruises. De cruises die we aanbieden via de site zijn te boeken via de affiliatelinks naar aanbieders van cruises, touroperators, reisorganisatoren, cruise-gerelateerde producten en andere bronnen met informatie over cruises. Dit betekent een kleine commissie voor decruisegids, maar geen extra kosten voor de boeker!

Decruisegids.nl in de media

Regelmatig worden journalisten van Decruisegids.nl benaderd door de media. Zodra er landelijk of internationaal cruisenieuws is, weten landelijke media ons te vinden. Zo waren we te gast in het NPO1-programma Spraakmakers om luisteraars bij te praten over de stand van zaken in de cruisesector tijdens de corona-pandemie. Het interview is hier te beluisteren. Een dag later werden we over hetzelfde onderwerp geïnterviewd voor EditieNL. In januari 2024 was Nico van Dijk als cruise-expert uitgenodigd in het NPO-1 programma Geld of je Leven. Deze keer was de aanleiding de maiden cruise van de Icon of the Seas, het grootste cruiseschip ter wereld. Beluister de podkast. Voor dit en andere cruise-onderwerpen werden we benaderd door onder meer RTL Nieuws, de redactie Vrij van de De Telegraaf.

Contactgegevens

Redactie Decruisegids.nl
0180-532912
Postbus 2074
2990 DB Barendrecht

of stuur de redactie een mail.