Shadow

Black Friday aanbiedingen cruises

Ook cruisemaatschappijen hebben de Black Friday ontdekt. Ze pakken op grote schaal uit met Black Friday-acties. Die blijven overigens niet beperkt tot Black Friday zelf, maar zijn vaak nog tot begin december te boeken. In in sommige gevallen komen de Black Friday aanbiedingen bovenop andere cruise-aanbiedingen. Je kunt dus acties combineren.

Profiteer van Black Friday aanbiedingen op cruises. © Karolina Grabowska via Pexels
Profiteer van Black Friday aanbiedingen op cruises. © Karolina Grabowska via Pexels

Wees er snel bij, want de Black-Friday-aanbiedingen duren maar kort. Bovendien zijn niet alle Black Friday aanbiedingen bij elke cruisespecialist te boeken. Vergelijk dus. Lees voordat je boekt, altijd de actievoorwaarden. Niet alle acties zijn geldig voor elk hut- of suite-type. Prijzen en actievoorwaarden op de sites van de aanbieders zijn leidend. Kijk ook even bij Captain Cruise, want deze cruisespecialist heeft een aantal Black Friday aanbiedingen die je nergens anders kunt boeken.

Black Friday deals Holland America Line

Holland America Line neemt deze feestdagen deel aan de Black Friday-gekte met een Black Friday-sale die een week duurt. Via deze sale ontvang je gratis wifi op alle nieuwe boekingen. De Black Friday-sale loopt van 25 november tot 1 december 2020 en is te combineren met de huidige ‘Plan Nu, Cruise Later’-promotie die een diner,- en dranken pakket en vooruitbetaalde hotelservicekosten omvat waardoor gasten profiteren van het meest inclusieve pakket tot nu toe. Boeken kan bij onder meer Zeetours, Captain Cruise, Cruisereizen en Dreamlines.

De Black Friday sale biedt een gratis Premium Internet-pakket voor de eerste en tweede passagiers in elke hut categorie voor routes van winter 2021 tot zomer 2022 (exclusief Grand Voyages).

De Black Friday-Sale kan gecombineerd worden met de ‘Plan Nu, Cruise Later’-promotie van Holland America Line, die lage tarieven voor derde en vierde gasten in passagiershutten omvat (non-suites), waardoor het een ideaal moment is om een gezinsvakantie te boeken. Reizigers die een cruise boeken (exclusief Grand Voyages) of een Alaska Land + Sea Journey met vertrek tot het voorjaar van 2022, ontvangen naast de gratis wifi ook de volgende voordelen:

  • Signature Beverage Package
  • Signature Dining Package; één gratis Canaletto-diner en één gratis Pinnacle Grill-diner
  • Vooruitbetaalde hotelservicekosten

Boekingen met de ‘Plan Nu, Cruise Later’-promotie moeten uiterlijk op 8 december 2020 zijn gemaakt; om te combineren met de Black Friday-sale moeten ze echter vóór 1 december zijn gemaakt.

Black Friday aanbiedingen Seabourn

HAL’s zusterrederij Seabourn heeft een Black Fiday-actie die tot en met 1 december loopt. Je ontvangt tot 2000 dollar boordtegoed per suite, en een hutupgrage van drie categorieën. Profiteer van deze aanbieding bij Captain Cruise, Zeetours, Cruisereizen en Dreamlines. Actie geldig tot en met 1 december 2020.

Black Fiday deals Aida cruises

Bij Aida cruises ontvang je op geselecteerde cruises in plaats van het AIDA premium drankenpakket nu het AIDA Comfort deluxe drankenpakket + een internetpakket! Zo profiteer je van het meest uitgebreide luxe drankenpakket! Bekijk de aanbiedingen bij Captain Cruise, Cruisereizen en Zeetours. De actie loopt tot en met 30 november 2020.

Azamara Black Friday – 85% korting op de 2e persoon

Boek een geselecteerde Azamara Club Cruise en ontvang 85% korting op de 2e persoon! Zo profiteer je nu van een extra laag tarief tijdens Black Friday. Boeken kan bij Cruisereizen, Captain Cruise en Zeetours. Actie geldig tot en met 5 december 2020.

Black Friday actie Regent Seven Seas Cruises

Bij Regent Seven Seas krijg je bij geselecteerde cruises in 2021 naar de Middellandse Zee of Noord-Europa een boordtegoed van 500 dollar per suite bovenop de korting tijdens de Gift of Travel. . Bekijk deze actie bij Zeetours. Geldig tot en met 30 november 2020.

Black Friday-actie Oceania

Bij geselecteerde cruises van Oceania ontvang je een hutupgrade tot vier categorieën. De Black Friday actie kun je combineren met Olife Choice-aanbiedingen. Actie geldig tot en met 2 december 2020. Boeken kan bij Captain Cruise, Zeetours en Cruisereizen.

Black Friday aanbiedingen MSC

MSC Cruises heeft voor Black Friday de prijzen verlaagd van een aantal geselecteerde cruises met vertrek in april, mei en juni 2021. Bij Captain Cruise, Zeetours, Cruisereizen en Dreamlines kun je deze Black Friday-aanbieding boeken. De actie loopt tot en met 30 november 2020.

Black Friday acties Costa Cruises

Op geselecteerde Costa-cruises naar de Middellandse Zee en Noord-Europa ontvang je 25 procent Black Friday-korting. Boeken kan bij Zeetours en Cruisereizen. De actie loopt tot en met 9 december 2020.

Black Friday aanbieding Princess Cruises

Bij Zeetours kun je tot en met 2 december 2020 een Black Friday actie boeken op geselecteerde cruises naar de Middellandse Zee en Noord-Europa met de Enchanted Princess en de Sky Princess. Je kunt een balkonhut boeken voor de prijs van een binnenhut. Boeken kan bij Zeetours en Cruisereizen.

TUI Cruises heeft verlaagde tarieven voor een beperkt aantal cruises. Boeken kan bij Zeetours.

Black Friday deals bij Captain Cruise

Captain Cruise heeft een aantal exclusieve Black Friday aanbiedingen:

  • Enorme korting op een cruise met de Ocean Majesty, vertrek op 2 en 22 mei;
  • Fikse korting op een cruise met de Costa Favolosa naar de Noorse Fjorden;
  • Een spotgoedkope cruise met de Celestyal Experience, de voormalige Costa neoRomantica, naar Kusadasi en de Griekse eilanden, inclusief vlucht en hotel;
  • Enorme korting op een cruise met de Costa Favolosa van Barcelona naar Bremerhaven in april 2021.

Mis nooit meer een bericht en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.