Shadow

Cruise-inspiratie in nieuwste editie van CRUISE & STYLE 2024-2025

Nummer 16 is het nieuwste van het tijdschrift CRUISE & STYLE dat vanaf vandaag online en bij alle BRUNA’s, AKO, Primera, Bijenkorf en The Read Shops te koop is. Voor zowel de beginnend als de ervaren cruiseliefhebber een blad dat je niet mag missen.

Een blad voor zowel de beginnend als ervaren cruiseliefhebber©Cruise&Style

Rudy & Ing Beckx-Michielsen publiceren met trots al weer 16 jaar dit 164 pagina’s tellend jaarboek waarin je een ruim aanbod aan informatie vindt. Van de nieuwste jachten, premium boetiekschepen tot fun-resortcruiseschepen. Laat je meeslepen door boeiende reportages over zee-, expeditie-, zeil- en riviercruises en verkrijg interessante tips over wat te doen in talrijke aanleghavens. Met getuigenissen, interviews en een ruim aanbod van interessante korte en langere routes is dit tijdschrift een meerwaarde voor ieders vakantie.  

CRUISE & STYLE 2024-2025, vandaag opnieuw gewaardeerd door o.a. BRUNA met ‘titel v/d week’, is nu verkrijgbaar in de dagblad- & boekhandel voor € 7,95 of mail naar de uitgever: rudy@cruisestyle.be 

Glossy tijdschrift

De nieuwe editie: “CRUISE & STYLE 2024-2025” is een glossy tijdschrift dat niet alleen een bron is van inspiratie voor reis- en cruiseliefhebbers maar ook een beleving op zich biedt. Je leest er de reportages over talrijke bestemmingen en cruiseschepen:

  • Exclusieve jachten en boetiek-stijl cruiseschepen.
  • Premium cruiseschepen met verfijnde gastronomie, hoogwaardige kajuiten en suites, sfeervolle avonden met livemuziek.
  • Grootse fun-resortschepen met meerdere zwembaden, glijbanen, sportcentra, specialiteitenrestaurants en ruim aanbod entertainment. Ambiance is gegarandeerd.
  • Expeditieschepen om op een avontuurlijke manier bijzondere regio’s te verkennen zoals Groenland, de Amazone, Galápagos-eilanden, Spitsbergen en Antarctica.
  • Ultra-luxueuze cruiseschepen waar de nadruk ligt op fijnste gastronomie op zee, de meest vriendelijke service voor gasten en luxueuze suites.
  • Riviercruiseschepen om in een relax-ritme op de mooiste rivieren ter wereld te varen.

In CRUISE & STYLE 2024-2025 kun je zelf ontdekken welk cruiseproduct het best bij jou past. De meest befaamde aanbieders van cruiserederijen en onze aanbevolen gespecialiseerde cruisereisbureaus kan je terugvinden in dit magazine. Een glossy uitgave zodat dit jaarboek ook ideaal is om te bewaren of als cadeau te geven.

Voor meer info kijk je op: www.cruisestyle.nl   

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram. Tips en suggesties voor een artikel? Stuur een mail naar redactie @ decruisegids.nl (zonder spaties in het mailadres). Reageren kan onder dit artikel.

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.