Shadow

Cruises voor inaugurele seizoen van Seabourn Venture nu boekbaar

De Seabourn Venture, het nieuwste cruiseschip van ultraluxe rederij Seabourn, komt pas in juni 2021 in de vaart. Maar je kunt nu al cruises boeken voor het inaugurele seizoen van de Seabourn Venture.

Artist impression van de Seabourn Venture. Cruises met de Seabourn Venture zijn nu al te boeken © Seabourn / Aviareps
Artist impression van de Seabourn Venture. Cruises met de Seabourn Venture zijn nu al te boeken © Seabourn

De Seabourn Venture is het eerste expeditieschip van Seabourn. Een tweede expeditieschip staat op de planning. Dat schip, waarvan de naam nog niet bekend is, komt in mei 2022 in de vaart. Beide schepen worden ultraluxe expeditieschepen en krijgen 2 op maat gemaakte onderzeeërs aan boord.

Cruises met de Seabourn Venture

Na de oplevering in juni 2021 gaat de Seabourn Venture tot april 2022 een aantal adembenemende cruises maken. Reisdoel zijn afgelegen bestemmingen in het Noordpoolgebied en Antarctica. Ook cruises naar de Amazone, de Caribbean en Midden- en Zuid-Amerika staan op het programma. Bekijk aanbiedingen van Seabourn cruises via onze zoek- en boekpagina of boek bij Cruisewinkel, CruiseReizen.nl en Captain Cruise.

De nieuwe routes bevatten 25 prachtige cruises, variërend van 7 tot 22 dagen. Onderweg hebben de cruisereizigers veel mogelijkheden om wilde dieren te ontdekken, te genieten van spectaculaire landschappen en natuur en meer te leren over lokale historie en cultuur. De Seabourn Venture, met 132 veranda suites die allemaal zeezicht hebben, bezoekt wereldwijd meer dan 150 unieke en fascinerende bestemmingen die voor de meeste reizigers onbekend zijn. Ook worden 65 nieuwe bestemmingen aangedaan, die een fantastische expeditie ervaring bieden. Sommige cruises kunnen gecombineerd worden tot een lengte van 30 dagen.

Enkele hoogtepunten van de Seabourn Venture expeditie cruises in 2021 en 2022 zijn:

Cruises met de Seabourn Venture naar het Noordpoolgebied en Noord Europa

Na de oplevering van het schip in juni 2021 begint de Seabourn Venture aan haar allereerste seizoen in Noord Europa en het Noordpoolgebied. Hier kunnen passagiers de uitbundige noordelijke poolregio ontdekken, Viking-ruïnes bezoeken en walvissen, walrussen en zeehonden van dichtbij bekijken. Ook fietsen over de winderige wegen van de Britse eilanden en naar watervallen en blauwwitte gletsjers hiken behoren tot de mogelijkheden. De rest van het seizoen verkent het schip het Noordpoolgebied tijdens 10- tot 15-daagse cruises naar verafgelegen plekken in Svalbard, de Noordkaap en andere plaatsen in Noorwegen.

Cruises naar de Caribbean, Midden en Zuid Amerika

Na dit seizoen vaart het schip in oktober zuidelijk richting Bermuda, de Caribbean, het Panamakanaal, Colombia, Ecuador, Peru en Chili. Tijdens 3 10- tot 14-daagse reizen zijn er mogelijkheden met Zodiacs vogelrotsen te ontdekken, te kajakken rondom tropische koraaleilanden, historische Inca plekken te bezoeken en te snorkelen in Caribische koraalriffen met kleurrijke vissen.

Cruises met de Seabourn Venture naar Antarctica

Vanaf november 2021 brengt de Seabourn Venture de Australische zomer door in het meest zuidelijke continent. Het schip vaart 9 opwindende cruises, variërend van 11 tot 22 dagen, en biedt de ultieme authentieke ervaring op het Antarctische continent en de South Georgia en Falkland eilanden. Passagiers kunnen dit doen met Zodiacs, kajaks of zelfs met een unieke onderzeeër. De passagiers zien verschillende soorten pinguïns, zeehonden en walvissen; bezoeken plekken van historische en geologische waarde; verkrijgen inzichten in regionaal wetenschappelijk onderzoek; genieten van varen over spectaculaire waterwegen en passages. Het opwindende schema bevat vertrekken vanuit Ushuaia, Argentinië inclusief een 21-daagse “Ultimate Holiday Antarctica & South Georgia cruise” vertrekkend op 14 december 2021.

Amazone-cruises

Tussen maart en april 2022 maakt de Seabourn Venture 5 cruises met een duur van 7 tot 12 dagen in de Amazone, waarbij gasten met een Zodiac over het water gaan en oude plekken en inheemse Amazone dorpjes bezoeken. De cruises ontdekken diverse gebieden gevormd door de Amazonerivier. Deze kunnen verdeeld worden in drie regio’s: ‘Overstroomde bossen en zijrivieren’ – Manaus, Brazilië tot Rio Jutaí; ‘De Amazone grens’ – Rio Jutaí tot Leticia, Colombia; en ‘De zeehaven in de jungle’ – Leticia tot Iquitos, Peru.

Lees meer artikelen over cruisemaatschappij Seabourn Cruise Line.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.